Libnet.ro
UNICEF

01:05

TRAGEDIE! O avalansa a surprins mai multe persoane pe snowmobile... Salvamontistii din TREI JUDETE au intervenit de URGENTA

B1 B1,
TRAGEDIE! O avalansa a surprins mai multe persoane pe snowmobile... Salvamontistii din TREI JUDETE au intervenit de URGENTA

Salvamontistii din Suceava, Mures si Harghita desfasoara o interventie de risc maxim in masivul Calimani, acolo unde s-a produs o avalansa, care a surprins mai multe persone aflate intr-o drumetie cu. continuă pe B1

Tragedie in masivul Calimani. Mai multe persoane au fost surprinse de o avalansa. Interventie Salvamont de risc maxim

Tragedie in masivul Calimani undeo avalansa a surprins mai multe persoane care faceau o drumetie cu snowmobilele. Din primele informatii o persoana este accidentata si o alta disparuta, anunta.

Tragedie in masivul Calimani si interventie Salvamont de risc maxim: Mai multe persoane surprinse de o avalansa, una fiind ranita, iar o alta disparuta

Cu putin timp in urma a fost anuntat un tragic eveniment produs in masivul Calimani unde, o avalansa, a surprins mai multe persoane care faceau o drumetie cu snowmobilele. Din primele informatii o persoana este accidentata si o alta disparuta, anunta Dispeceratul National Salvamont.

Atentionare meteo! Se circula in conditii de ceata pe mai multe drumuri nationale

Circulatia se desfasoara, duminica, in conditii de ceata care reduce vizibilitatea sub 70 de metri pe mai multe drumuri nationale din estul tarii, informeaza Centrul Infotrafic. Circulatia se.

Bucatarul din Targoviste, disparut de mai multe zile, gasit mort intr-o padure, la Cota 1.000

Bucatarul din Targoviste, disparut de mai multe zile, a fost gasit mort, sambata, 2 februarie, intr-o padure, la Cota 1. 000, la limita dintre judetele Dambovita si Prahova.

Gala premiilor Goya 2019 Thrillerul politic El Reino, cele mai multe trofee. Campeones, desemnat cel mai bun film

Thrillerul politic El Reino, de Rodrigo Sorogoyen, a primit cele mai multe trofee la gala premiilor Goya, care a avut loc sambata seara la Sevilia, unde lungmetrajul Campeones al lui Javier Fesser a fost desemnat cel mai bun film. Ceremonia a fost marcata de momente speciale, de discursuri politice, dar si legate de incluziune si egalitatea de gen.

Atentionare meteo! Cod galben de vant puternic si ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, atentionari nowcasting cod galben de ceata in mai multe judete si de vant puternic intr-un judet. Judetul Caras-Severin este sub.

Atentionare ANM! Cod galben de vant puternic in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, atentionari cod galbensi vant puternic pentru mai multe judete din tara. Potrivit ANM este cod galben de.

Atentionare ANM! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Din cauza acestui fenomen, vizibilitatea este.

ANSVSA: Calarasiul, in topul judetelor cu cele mai multe focare de pesta

Pesta Porcina Africana PPA) este prezenta, la ora actuala, in 302 localitati din 19 judete, cu un numar de 1. 137 de focare, dintre care 19 in exploatatii comerciale, in timp ce in alte doua judete s-au semnalat doar cazuri la mistreti, a informat vineri Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). Calarasiul se afla in topul judetelor unde se inregistreaza cele mai multe focare, 102.

Peste 1.500 locuri de munca in strainatate pentru somerii romani. in ce tara sunt cele mai multe slujbe vacante

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 522 locuri de munca vacante. Cele mai multe locuri vacante sunt oferite de Spania, care cauta 800 de muncitori necalificati in agricultura.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )