Libnet.ro
UNICEF

14:45

Tragedie in Constanta. Un barbat a murit dupa ce casa in care statea a luat foc

Antena3 Antena3,
Tragedie in Constanta. Un barbat a murit dupa ce casa in care statea a luat foc

Un barbat a murit, vineri seara, in urma unui incendiu izbucnit in locuinta sa din orasul Ovidiu, judetul Constanta, trupul sau fiind descoperit de catre pompierii chemati sa stinga flacarile. Potrivit. continuă pe Antena3

Tragedie de la o tigara. Un barbat a murit si alte trei persoane au fost ranite dupa ce o saltea dintr-o vila s-a aprins in toiul noptii

Pompierii ieseni au intervenit in noaptea de joi spre vineri in localitatea ieseana Rediu, acolo unde o casa in care se aflau patru persoane a fost cuprinsa de flacari.

Tragedie in a doua zi de Craciun!Un barbat din Dambovita a murit, dupa ce s-a inecat cu cozonac

Un barbat in varsta de 78 de ani din Dambovita a murit, in a doua zi de Craciun. O bucata de cozonac i-a ramas intepenita in gat, iar barbatul a intrat in stopcardio-respirator. Medicii.

nca un copil din Guatemala care intrase ilegal n SUA a murit dupa ce a fost luat n custodie de politia de frontiera

Un baiat de 8 ani din Guatemala a murit la scurt timp dupa miezul noptii, in timp ce se afla in custodia politiei de frontiera, al doilea migrant copil care moare luna aceasta dupa ce a fost retinut la granita dintre Mexic si Statele Unite, scrie Reuters.

Un copil de sase ani a murit dupa ce s-a inecat intr-un bazin, in Deva. Medicii nu au mai putut face nimic

Un copil in varsta de sase ani a fost adus la spital, in coma profunda, dupa ce s-a inecat intr-unul dintre bazinele Aqualand Deva. Minorul a fost scos din apa in stop cardiorespirator, iar pana la.

Accident ingrozitor in Teleorman. Doi tineri de 24 si 25 de ani au murit dupa ce au intrat cu masina intr-un copac de pe marginea drumului

Doi tineri de 24 si 25 de ani au murit, marti dimineata, intr-un accident rutier produs pe DN 52, intre Alexandria si Furculesti, judetul Teleorman. Un adolescent de 16 ani este in stare grava la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )