Libnet.ro
UNICEF

09:00

Tragedie in Constanta. Un barbat a murit dupa ce a fost calcat de un microbuz

Antena3 Antena3,
Tragedie in Constanta. Un barbat a murit dupa ce a fost calcat de un microbuz

Un pieton care se deplasa pe marginea partii carosabile a DN 39 a fost accidentat mortal vineri seara de un microbuz care circula intre municipiul Constanta si localitatea Agigea, informeaza un comunicat de. continuă pe Antena3

Tragedie fara margini in Mehedinti. Un elev de sapte ani a murit dupa ce s-a dat jos din microbuzul scolar. Un autobuz l-a spulberat

Un elev in varsta de sapte ani a murit, miercuri, dupa ce a fost calcat de un autobuz, pe drumul comunal 64, pe raza localitatii Stejaru, comuna Corcova. Baiatul, elev la Scoala Gimnaziala Corcova,.

Clipe de teroare pentru un barbat care a primit in casa o adolescenta de 16 ani. A fost calcat de o gasca de talhari

Un localnic din Lupeni a trecut prin momente cumplite dupa ce a primit in casa o adolescenta de 16 ani. Un tanar a fost, de asemenea, victima aceluiasi grup de talhari, din care facea parte minora.

Operatiune de salvare in Portul Constanta. Un marinar a murit dupa ce a cazut in mare de la bordul unui remorcher

Doi marinari romani au cazut in mare de la bordul unui remorcher. Unul dintre ei si-a pierdut viata in ciuda eforturilor salvatorilor.

Sfarsit tragic pentru un om de 57 de ani din Orsova. A murit dupa ce taxiul in care se afla a fost lovit de un tren

O persoana a decedat, iar alte doua au suferit traumatisme, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita, vineri, de un tren, pe strada Cernei din Orsova. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Mehedin.

Un pusti de 15 ani a murit, dupa ce a furat masina tatalui si a produs un accident

Un minor in varsta de 15 ani a murit joi dimineata, dupa ce a luat masina tatalui sau si a produs un accident rutier in satul Dascalesti, rasturnandu-se cu autovehiculul in afara soselei, a informat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )