Libnet.ro
UNICEF

13:45

TRAGEDIE la MAREA NEAGRA! Un barbat a murit dupa ce a fost luat de valuri! Ambulanta care l-a preluat a ramas impotmolita in nisip

B1 B1,
TRAGEDIE la MAREA NEAGRA! Un barbat a murit dupa ce a fost luat de valuri! Ambulanta care l-a preluat a ramas impotmolita in nisip

Sfarsit tragic pentru un barbat de 52 de ani din Cernauti care a fost gasit fara suflare in zona Plajei Modern din Constanta. Barbatul a fost luat de curenti si dus in larg dupa ce ar fi incercat. continuă pe B1

TRAGEDIE la MAREA NEAGRA! Un barbat a murit dupa ce a fost luat de valuri! Ambulanta care l-a preluat a ramas impotmolita in nisip

Sfarsit tragic pentru un barbat de 52 de ani din Cernauti care a fost gasit fara suflare in zona Plajei Modern din Constanta. Barbatul a fost luat de curenti si dus in larg dupa ce ar fi incercat.

Un barbat a murit dupa ce a fost calcat in picioare de un elefant, in Botswana

Un barbat de 28 de ani a murit dupa ce a fost calcat in picioare de un elefant la Muchenje Safari Lodge, in nord-estul Botswanei, informeaza DPA. Situme Budani, un superintendent local, a declarat ca decedatul .

Barbat inecat in Marea Neagra. Ambulanta care l-a preluat a ramas impotmolita in nisip

Un barbat de 52 de ani din Cernauti s-a inecat marti in Marea Neagra. A fost descoperit fara suflare in zona Plajei Modern din Constanta. Barbatul era in conediu alaturi de un prieten si ar fi in.

TRAGEDIE in Romania! A murit dupa ce a fost strivit de AUTOBUZ! Detalii de COSMAR

Un accident cumplit s-a produs marti inlocalitatea Fizesu Gherlii dinjudetul Cluj. Un tanar in varsta de 26 de ani a murit dupa ce a fost lovit de un autobuz.

Furtuna a creat o noua fisura in faleza Canalului Dunare-Marea Neagra; falia aparuta anterior s-a prabusit Ministrul Cuc anunta evacuarea caselor afectate de alunecari de teren

O noua fisura a aparut in urma furtunii de sambata seara in taluzul Canalului Dunare - Marea Neagra, in localitatea Cumpana, iar falia aparuta anterior la sapte metri de curtile caselor din zona s-a prabusit, a informat duminica Institutia Prefectului Constanta. De asemenea, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat evacuarea locuintelor afectate de alunecarile de teren, pentru a putea incepe lucrarile de consolidare.

Furtuna din Constanta a dus la prabusirea unui mal al Canalului Dunare - Marea Neagra

O noua fisura a aparut in urma furtunii de sambata seara in taluzul Canalului Dunare - Marea Neagra, in localitatea Cumpana, iar falia aparuta anterior la sapte metri de curtile caselor din zona s-a.

Romania isi extinde plajele de la Marea Neagra cu bani europeni. Cum va arata litoralul romanesc la finalul proiectului

Romania isi reface zona costiera de la Marea Neagra cu bani europeni. Asfel, partea sudica a Litoralului afost deja reabilitata in cadrul unui proiect in valoare de aproape 125 de milioane de.

Doua accidente grave, produse pe A2. Un sofer a murit dupa ce masina in care se afla a luat foc, 7 autoturisme s-au tamponat la Fundulea

Doua accidente grave s-au produs, luni dimineata, pe Autostrada Soarelui pe sensul catre litoral, informeaza Centrul Infotrafic. La Dor Marunt, un sofer a murit dupa ce masina in care se afla a luat foc, iar la Fundulea, 7 masini s-au ciocnit in lant.

Tulcea: Pompierii cauta un copil in varsta de noua ani care ar fi fost luat de viitura

Pompierii tulceni cauta un copil in varsta de noua ani care ar fi fost luat de viitura sambata seara. El se afla intr-o caruta impreuna cu alte trei persoane, acestea reusind sa se salveze.

Sfarsit tragic pentru un batran din Neamt. Omul a murit dupa ce a cazut intr-o fantana

Un batran de 87 ani, din localitatea Valeni, a fost scos mort de pompieri dintr-o fantana din localitate, potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al ISU Neamt, Irina Popa. Interventia s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )