Libnet.ro
UNICEF

17:45

TRAGEDIE in Olt! Un tanar s-a stins din viata intr-un GRAV accident rutier

B1 B1,
TRAGEDIE in Olt! Un tanar s-a stins din viata intr-un GRAV accident rutier

Un tanar din Amarastii de Jos, Dolj, in varsta de 24 de ani, s-a stins din viata, joi seara, in urma unui accident rutier produs pe DN 54, la iesirea din municipiul Caracal, dupa ce a derapat cu masina. continuă pe B1

Doliu in lumea fotbalului! Un fost international s-a stins din viata

Jakob Kobi Kuhn, fost jucator international si apoi selectioner al nationalei Elvetiei, a incetat din viata marti la Zurich, la varsta de 76 ani, a anuntat Sepp Blatter, fostul presedinte al Federatiei in.

De ce boala suferea sotul Mariei Carneci. Romulus Petrescu s-a chinuit mult, in ultimele luni din viata

Maria Carneci este cunoscuta drept una dintre cele mai amuzante si pozitive vedete de la noi. Din nefericire, moartea sotului sau i-a smuls zambetul de pe buze. Aceasta este ingenuncheata de durere. De ce boala ar fi suferit marea sa iubire? Sotul Mariei Carneci s-a chinuit extrem de mult in ultimele luni de viata Maria .

DOLIU! Scriitorul si regizorul Jonathan Miller s-a stins din viata

Jonathan Miller, scriitor si regizor britanic, cunoscut pentru emisiunea satirica Beyond the Fringe, s-a stins din viata la varsta de 85 de ani.

Un elicopter s-a prabusit in Mali. Peste 10 militari francezi s-au stins din viata

Treisprezece militari francezi s-au stins din viata, luni seara, dupa ce elicopterul in care se aflau s-a prabusit in timpul unei operatiuni impotriva jihanistilor din Mali.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3265 seconds )