Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce TRAGEDIE! Toata tara este iNDOLIATA! Celebrul fotbalist a MURIT intr-un accident rutier: Condoleantele noastre cele mai profunde.

B1 B1,
Ce TRAGEDIE! Toata tara este iNDOLIATA! Celebrul fotbalist a MURIT intr-un accident rutier: Condoleantele noastre cele mai profunde.

Lumea fotbalului estein lacrimi, dupa moartea tragica a unui jucator de doar 29 de ani. Jucatorul de fotbal paraguayan Luis Fernando Paez a decedatintr-un cumplit accident rutier, petrecut in orasul. continuă pe B1

Casa Regala Britanica, in DOLIU! A facut INFARCT si A MURIT! Toata TARA este in lacrimi

Cea mai mare fana a printului Harry si a Familiei Regale Britanice a murit. DRAMA ZILEI! VEDETA DE LA KANAL D A FOST IMPLICATA iNTR-UN TRAGIC ACCIDENT! MASINA S-A FACUT PRAF! IMAGINI GREU DE PRIVIT Printul.

CE TRAGEDIE! Toata tara este iN DOLIU! Campionul olimpic A MURIT

Este doliu in lumea sportului din Rusia! Unul dintre cei mai mari atleti din istoria Belarusului a murit marti, la 70 de ani.

Vremea se va raci in toata tara / Va ploua aproape zilnic

Vremea se va raci treptat in toata tara, in urmatoarele doua saptamani, si va ploua aproape zilnic, potrivit meteorologilor.

TRAGEDIE fara margini! LACRIMI pentru CELEBRUL fotbalist: in aceste momente teribile de durere...

Familia unui cunoscut forbalist a fost implicata intr-un accident rutier. Este vorba mama si tatal lui David Carmo, fotbalist al echipei Sporting Braga B.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )