Libnet.ro
UNICEF

22:45

Traian Basescu il ataca pe Liviu Dragnea: Visul lui este fantezist. Cei care nu am castigat alegerile avem obligatia sa ne corelam eforturile pentru a preveni dezastrul ce se prefigureaza prin punerea in aplicare a programului electoral

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu il ataca pe Liviu Dragnea: Visul lui este fantezist. Cei care nu am castigat alegerile avem obligatia sa ne corelam eforturile pentru a preveni dezastrul ce se prefigureaza prin punerea in aplicare a programului electoral

Fostul sef al statului si presedintele PMP, Traian Basescu, sustine ca PSD nu poate sustine programul cu care a castigat alegerile parlamentare din 11 decembrie. Totodata, el considera ca seful social-democratilor, Liviu Dragnea, s-a indragostit de propria-i minciuna electorala. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Visul lui Dragnea prefigureaza dezastrul. Romania, cu resursele pe care le are acum, nu poate sustine programul cu care PSD a castigat alegerile

Presedintele PMP, Traian Basescu, avertizeaza ca Romania cu poate sustine, cu resursele pe care le are in acest moment, programul de guvernare cu care PSD a castigat alegerile. intr-o.

Traian Basescu: Avem obligatia sa facem o opozitie eficienta pentru a preveni dezastrul ce se prefigureaza prin aplicarea programului fantezist al lui Dragnea

Traian Basescu scrie sambata, pe pagina sa de Facebook, ca visul lui Dragnea prefigureaza dezastrul si in mod cert, Romania, cu resursele pe care le are acum, nu poate sustine programul cu care PSD a castigat alegerile. Liderul PMP spune ca noi cei care nu am castigat alegerile dar suntem in Parlament, avem obligatia sa ne corelam eforturile si sa facem o opozitie eficienta pentru a preveni dezastrul ce se prefigureaza prin punerea in aplicare a programului fantezist al lui Dragnea.

Liviu Dragnea: Noi il sustinem in continuare pe Calin Popescu Tariceanu pentru functia de sef al Senatului. Credem ca este o solutie foarte buna

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat ca PSD il va sustine ca Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului in cazul in care acesta va dori functia, in timp ce presedintele Camerei Deputatilor va fi de la PSD.

Liviu Dragnea: Prevederea din Legea 90/2001 este o abolire, o decadere pe viata din dreptul de a fi ales

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca prevederea din legea cu condamnatii penal nu poate fi considerata o incompatibilitate sau o restrangere a drepturilor fundamentale, deoarece restrangerea implica o perioada.

Liviu Dragnea sustine ca o persoana cu dosar penal, cum este si cazul lui, poate fi numita premier

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat joi seara ca o persoana care are dosar penal poate fi numita premier sau ministru, in ciuda existentei acestor probleme penale.

Presedintele PSD Liviu Dragnea, declaratii de presa, de la ora 20.00

Presedintele PSD Liviu Dragnea va sustine o conferinta de presa, incepand cu ora 20. 00, la sediul PSD din Baneasa. Liderul PSD este asteptat sa vorbeasca despre majoritatea parlamentara care se contureaza pentru desemnarea premierului, daca PSD va forta nominalizarea lui Liviu Dragnea in negocierile de la Cotroceni, dar si despre negocierile purtate cu ALDE si UDMR pentru alcatuirea Guvernului.

Traian Basescu: Acesta este destinul meu in politica: opozitia fara compromisuri la PSD

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a reiterat ca partidul sau va asigura o opozitie ferma fata de PSD, admitand ca social-democratii au castigat in acest an tot ce se putea castiga din punct de vedere politic.

Cozmin Gusa, despre relatia Liviu Dragnea-Vasile Dincu: Aceasta prietenie, un fel de piatra filosofala a ascensiunii PSD

Constultantul politic Cozmin Gusa este de parere ca prietenia dintre Liviu Dragnea si vicepremierul Vasile Dincu a stat la baza ascensunii atat a presedintelui social-democratilor, cat si a PSD-ului.

Cozmin Gusa: Pacea se poate instala, cu conditia sa fie jucata corect de Klaus Iohannis si Liviu Dragnea

Consultantul politic Cozmin Gusa sustine ca, in ciuda faptului ca multe lucruri sunt expuse public, in ultima perioada, din cauza presiunii acumulate post-alegeri, exista o mare sansa ca o pace sa poata fi instalata intre presedintele PSD Liviu Dragnea si presedintele tarii Klaus Iohannis in privinta viitorului premier. Conditia ca ea sa fie atinsa, insa, este ca ambii sa joace corect, explica Gusa, potrivit realitatea. net.

Liviu Dragnea, despre obligativitatea ca parintii sa-si vaccineze copiii: Eu am rezerve. Daca-i obligi, nu mai e drept (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit in conferinta de presa de joi seara, despre problema vaccinarii copiilor. intrebat care este viziunea viitorului guvern PSD fata de obligativitatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )