Libnet.ro
UNICEF

19:45

Traian Basescu, audiat la Parchet pentru amenintarea Gabrielei Firea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu, audiat la Parchet pentru amenintarea Gabrielei Firea

Traian Basescu a venit, vineri, la Parchetul instantei supreme, fiind citat pentru a da o declaratie in dosarul in care este acuzat de amenintarea Gabrielei Firea, dupa schimbarea incadrarii faptei. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu, audiat la Parchet pentru amenintarea Gabrielei Firea

ACTUALIZARE 14:14 Bolcas: Basescu vrea confruntare cu Gabriela Firea, inutila din punctul nostru de vedere Avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcas, a declarat astazi, dupa audierea lui Traian Basescu la Parchetul instantei supreme, ca acesta a cerut o confruntare cu clienta sa, care din punctul sau de vedere nu este utila cauzei, ci ar tergiversa cercetarile, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 13:14 Traian Basescu a iesit de la audieri, dupa aproximativ o ora.

Traian Basescu, audiat la Parchetul General. Fostul sef de stat a primit flori de la sustinatori

UPDATE: Traian Basescu a fost audiat timp de o ora la Parchetul General. Fostul presedinte a spus ca nu a facut altceva decat sa se apere.

Fostul presedinte Traian Basescu, asteptat vineri la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu ar putea ajunge, vineri, la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de amenintarea senatoarei PSD Gabriel Firea.

Avocatul Lucian Bolcas, despre prezenta lui Traian Basescu la Parchetul General: Va trebui sa explice de ce adresarea catre senatoarea Firea nu constituie o amenintare (VIDEO)

Lucian Bolcas, avocatul senatoarei Gabriela Vrancenu Firea, a mers vineri la Parchetul General unde se judeca dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu este acuzat de amenintare, informeaza B1 TV. Detalii.

Traian Basescu, din nou la Parchetul General: Nu cred ca va fi o zi istorica

Fostul presedinte, Traian Basescu, a ajuns vineri, in jurul orei 12:00 la Parchetul General in dosarul in care este urmarit penal pentru amenintare la adresa senatoarei Gabriela Firea, informeaza B1.

Sfatul lui Traian Basescu pentru Klaus Iohannis in privinta refugiatilor: Are o singura solutie - Blocaj la JAI

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Sabin Orcan si difuzata la postul B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis are o singura solutie in privinta.

Sfatul lui Traian Basescu pentru Klaus Iohannis in privinta refugiatilor: Are o singura solutie - Blocaj la JAI (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Sabin Orcan si difuzata la postul B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis are o singura solutie in privinta.

Traian Basescu: Eu va garantez, prin ce simt, prin instinct, ca au intrat deja retele teroriste pe teritoriul UE odata cu refugiatii

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri seara, la B1TV, ca Romania a gresit in privinta imigrantilor inca de la inceput cand a acceptat cota de circa 1800 de refugiati stabilita de Comisia Europeana prin aceelasi mecanism prin care a stabilit noile cote, aratand ca intrarea lor in Romania este o chestiune de securitate. Eu va garantez, prin ce simt, prin instinct, ca au intrat deja retele teroriste pe teritoriul UE odata cu refugiatii, a declarat Traian Basescu.

Fostul presedinte Traian Basescu este rechemat in fata magistratilor

Fostul presedinte Traian Basescu vine azi in fata magistratilor pentru a da explicatii cu privire la dosarul in care acesta este urmarit penal pentru amenintare. Asta dupa ce, saptamana trecuta procurorii .

Traian Basescu: Romania trebuie sa sustina o interventie in Siria doar daca este una NATO. Eu as inarma armata siriana, sa-si curete teritoriul

Fostul presedinte Traian Basescu a spus vineri in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Sabin Orcan si difuzata la postul B1 TV, ca problema cu gruparea Statului Islamic poate fi rezolvata prin doua.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )