Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sfatul lui Traian Basescu pentru Klaus Iohannis in privinta refugiatilor: Are o singura solutie - Blocaj la JAI (VIDEO)

B1 B1,
Sfatul lui Traian Basescu pentru Klaus Iohannis in privinta refugiatilor: Are o singura solutie - Blocaj la JAI (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Sabin Orcan si difuzata la postul B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis are o singura solutie in privinta. continuă pe B1

Sfatul lui Traian Basescu pentru Klaus Iohannis in privinta refugiatilor: Are o singura solutie - Blocaj la JAI

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Sabin Orcan si difuzata la postul B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis are o singura solutie in privinta.

Blocaj in Consiliul JAI si o hotarare a Parlamentului - SFATUL lui Traian Basescu pentru presedintele Iohannis

Fostul sef de stat a mai spus ca, dupa parerea lui, presedintele Iohannis face bine ca refuza cotele fixate de oficialii de la Bruxelles, dar a gresit in faza initiala atunci cand a acceptat ideea de cote.

Blocaj in Consiliul JAI - SFATUL lui Traian Basescu pentru presedintele Iohannis

Fostul sef de stat a mai spus ca, dupa parerea lui, presedintele Iohannis face bine ca refuza cotele fixate de oficialii de la Bruxelles, dar a gresit in faza initiala atunci cand a acceptat ideea de cote.

Radu Tudor: Are cineva curaj in tara asta sa il ancheteze pe Traian Basescu pentru complicitate?

Radu Tudor a lansat o intrebare extrem de importanta, in editia de joi a emisiunii La ordinea zilei, comentand noile imagini aparute in scandalul spagii Mircea Basescu - Bercea Mondial. Daca aceste imagini.

Traian Basescu: Eu va garantez, prin ce simt, prin instinct, ca au intrat deja retele teroriste pe teritoriul UE odata cu refugiatii

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri seara, la B1TV, ca Romania a gresit in privinta imigrantilor inca de la inceput cand a acceptat cota de circa 1800 de refugiati stabilita de Comisia Europeana prin aceelasi mecanism prin care a stabilit noile cote, aratand ca intrarea lor in Romania este o chestiune de securitate. Eu va garantez, prin ce simt, prin instinct, ca au intrat deja retele teroriste pe teritoriul UE odata cu refugiatii, a declarat Traian Basescu.

Traian Basescu, CRITICI DURE la adresa presedintelui Iohannis pe cota imigrantilor

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, invitat intr-o emisiune la postul de televiziune B1 TV, a declatat ca este foarte grav daca Romania nu a fost consultata cand s-a stabilit cota de imigranti care ii revine tarii noastre.

Traian Basescu, audiat la Parchet pentru amenintarea Gabrielei Firea

Traian Basescu a venit, vineri, la Parchetul instantei supreme, fiind citat pentru a da o declaratie in dosarul in care este acuzat de amenintarea Gabrielei Firea, dupa schimbarea incadrarii faptei.

Traian Basescu, din nou la Parchetul General: Nu cred ca va fi o zi istorica

Fostul presedinte, Traian Basescu, a ajuns vineri, in jurul orei 12:00 la Parchetul General in dosarul in care este urmarit penal pentru amenintare la adresa senatoarei Gabriela Firea, informeaza B1.

Fostul presedinte Traian Basescu este rechemat in fata magistratilor

Fostul presedinte Traian Basescu vine azi in fata magistratilor pentru a da explicatii cu privire la dosarul in care acesta este urmarit penal pentru amenintare. Asta dupa ce, saptamana trecuta procurorii .

Fostul presedinte Traian Basescu, asteptat vineri la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu ar putea ajunge, vineri, la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de amenintarea senatoarei PSD Gabriel Firea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )