Libnet.ro
UNICEF

01:05

GALERIE FOTO. Traian Basescu, la ultimul summit al Consiliului European in calitate de presedinte al Romaniei

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Traian Basescu, la ultimul summit al Consiliului European in calitate de presedinte al Romaniei

Presedintele Traian Basescu a participat, joi, la ultimul summit al Consiliului European in calitate de presedinte al Romaniei. continuă pe România Liberă

Cum a ajuns Traian Basescu cel mai longeviv lider european. Basescu i-a luat fata pana si Angelei Merkel

La incheierea celor doua mandate de presedinte, Traian Basescu este cel mai vechi lider din Consiliul European, fiind urmat de cancelarul german, Angela Merkel. Ieri a avut loc ultima reuniune a Consiliului European la care a participat Traian Basescu.

VIDEO. Traian Basescu, inainte de participarea la Consiliul European: Am reprezentat interesele Romaniei la limitele maxime la care puteau fi reprezentate

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a declarat joi dimineata inainte de plecarea la Consiliul European ca, avand in vedere ca este ultima sa participare la o astfel de intrunire, a fost onorat sa fie parte a acestei structuri a UE si ca in tot acest timp a reprezentat interesele Romaniei in cel mai bun mod posibil.

Presedintele Traian Basescu, alaturi de Angela Merkel la ultimul sau summit al liderilor europeni (FOTO)

Presedintele Traian Basescu participa joi si vineri la ultimul sau summit al liderilor europeni. Seful statului s-a intalnit in prealabil cu liderii Partidului Popular European. Traian Basescu a aparut a.

Ultimul summit european din 2014. Subiecte cheie pe agenda: Ucraina, Planul Juncker/ Posibile decizii importante pe fondurile europene

Liderii europeni se intrunesc la Bruxelles in 18-19 decembrie pentru ultimul summit al acestui an, totodata primul condus de Donald Tusk ca presedinte al Consiliului. Teme principale pe agenda: Ucraina si planul de investitii de 315 miliarde de euro propus de Jean-Claude Juncker. Important pentru Romania: Posibil ca discutiile sa includa propunerea de prelungire cu 1 an a finantarilor 2007-2013 si scoaterea de sub deficit bugetar a cofinantarii fondurilor UE/ Presedintele Traian Basescu va avansa, la randul sau, o propunere legata de utilizarea fondurilor UE.

FOTO Ultimul Consiliu European al lui Traian Basescu, in imagini

Presedintele Traian Basescu s-a intors vineri de la Bruxelles, unde a participat la ultima reuniune a Consiliului European.

Avionul cu care Traian Basescu se intorcea de la Bruxelles a aterizat la Sibiu, din cauza conditiilor meteo

Avionul cu care Traian Basescu se intorcea de la Bruxelles a aterizat la Sibiu si nu la Bucuresti, din cauza conditiilor meteo, transmite Realitatea TV. Presedintele Basescu se intorcea vineri de la Consiliul European, ultimul summit la care participa inainte de terminarea mandatului. Vom reveni cu amanunte.

Traian Basescu, inainte de participarea la ultimul Consiliu European: Am reprezentat interesele Romaniei la limitele maxime la care puteau fi reprezentate

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat joi dimineata pe Aeroportul Otopeni, inainte de plecarea la Consiliul European ca, avand in vedere ca este ultima sa participare la o astfel de intrunire, a.

Traian Basescu, inainte de participarea la ultimul Consiliu European: Am reprezentat interesele Romaniei la limitele maxime la care puteau fi reprezentate (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat joi dimineata pe Aeroportul Otopeni, inainte de plecarea la Consiliul European ca, avand in vedere ca este ultima sa participare la o astfel de intrunire, a.

Traian Basescu: L-am informat pe Klaus Iohannis despre pozitia in Consiliul European. Nimeni nu da sfaturi

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a declarat, joi ca la intalnirea de miercuri seara l-a informat pe presedintele ales, Klaus Iohannis, despre pozitia sa la aceasta reuniune, si ca nu i-a dat sfaturi acestuia, ci doar au schimbat informatii.

Calatorie fotografica in timp: Traian Basescu, in imagini (FOTO)

Cu cateva zile inainte ca Traian Basescu sa isi incheie mandat la Cotroceni, va propunem o scurta calatorie fotografica in timp, aducand in fata cateva dintre cele mai reusite instantanee surprinse de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )