Libnet.ro
UNICEF

08:45

Traian Basescu: BNR s-a pus closca pe Codul Fiscal

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: BNR s-a pus closca pe Codul Fiscal

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, la B1 Tv, referitor la Codul Fiscal, ca presedintele Klaus Iohannisa gresit ca nu s-a consultat cu Guvernul pe aceasta tema. Mai mult, fostul sef de stat s-a ararat deranjat de inteventia BNR in aceasta problema, spunand ca institutia s-a pus closca pe Cod. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre guvernatorul BNR: A vrut Mugurel sa se infoaie putin. A sarit calul la Codul Fiscal

Traian Basescu a comentat in emisiunea Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, pe B1 TV, atitudinea lui Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR, in dezbaterile create in jurul Noului Cod Fiscal. Cred ca.

Traian Basescu, despre guvernatorul BNR: A vrut Mugurel sa se infoaie putin. A sarit calul la Codul Fiscal

Traian Basescu a comentat in emisiunea Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, pe B1 TV, atitudinea lui Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR, in dezbaterile create in jurul noului Cod Fiscal. Cred ca va.

Traian Basescu: in ceea ce priveste intoarcerea Codului Fiscal inapoi, eu sunt de acord cu Iohannis, bazat pe un singur cuvant, prudenta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca este de acord cu faptul ca pfresedintele Klaus Iohannis a retrimis Codul Fiscal in Parlament,.

Traian Basescu: inscrierea lui Victor Ponta in alegerile prezidentiale din 2014 a fost o greseala

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca inscrierea lui Victor Ponta in alegerile prezidentiale din 2014 a fost o greseala, scrie Agerpres. Nu avea ce cauta in competitia prezidentiala. Era.

Traian Basescu: Ponta a candidat de prost la prezidentiale

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, intrebat de ce a candidat Victor Ponta la alegerile prezidentiale ca premierul a facut acest lucru de.

Traian Basescu, despre masurile de austeritate din 2010: Am preferat solutia taierii salariilor pentru ca stiam sa o cuantificam imediat. Cresterea cotei unice, de la 16 la 22% nu stiam ce o sa ne aduca (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, depre masurile de austeritate din 2010. Grecia e intr-o situatie mult mai dificila decat am fost noi.

Traian Basescu, despre masurile de austeritate din 2010: Am preferat solutia taierii salariilor pentru ca stiam sa o cuantificam imediat. Cresterea cotei unice, de la 16 la 22%, nu stiam ce o sa ne aduca (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, despre masurile de austeritate luate in 2010. Grecia e intr-o situatie mult mai dificila decat am.

Traian Basescu: in 2009, masinaria de furt a PSD a functionat. PDL nu avea cum sa fure (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit la emisiunea moderata de Catalin Striblea, Ultimul Cuvant, de pe B1 TV, despre acuzatiile de frauda ce au fost vehiculate imediat dupa incheierea alegerilor din.

Traian Basescu, intrebat de ce a candidat Victor Ponta la alegerile prezidentiale: De prost. A intrat erodat. Klaus Iohannis a venit ca floarea de colt din Sibiu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, intrebat de ce a candidat Victor Ponta la alegerile prezidentiale ca premierul a facut acest lucru de.

Traian Basescu, intrebat de ce a candidat Victor Ponta la alegerile prezidentiale: De prost. A intrat erodat. Klaus Iohannis a venit ca floarea de colt din Muntii Sibiului (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, intrebat de ce a candidat Victor Ponta la alegerile prezidentiale, ca premierul a facut acest lucru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )