Libnet.ro
UNICEF

01:06

Traian Basescu: La Bucuresti este un protest curat, dar la Rosia Montana este fabricat

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: La Bucuresti este un protest curat, dar la Rosia Montana este fabricat

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o emisiune televizata, ca protestul fata de exploatarea de la Rosia Montana, organizat in Bucuresti, este unul curat, in timp ce la Rosia Montana a fost fabricat. continuă pe Adevărul

Basescu: Protestul din Piata Universitatii este unul curat, la Rosia Montana este unu fabricat

Presedintele Romaniei TraianBasescu a declarat, duminica, ca pozitia sa fata de exploatarea de la Rosia Montana a ramas aceeasi, precizand ca sunt trei mari minciuni spuse in privinta acestui.

Basescu: Protestul din Piata Universitatii este unul curat, la Rosia Montana este unul fabricat

Presedintele Romaniei TraianBasescu a declarat, duminica, ca pozitia sa fata de exploatarea de la Rosia Montana a ramas aceeasi, precizand ca sunt trei mari minciuni spuse in privinta acestui.

VIDEO Traian Basescu, la Pro TV: Apar doua abordari mincinoase in ceea ce priveste Rosia Montana. Proiectul nu creeaza multe locuri de munca, iar utilizarea cianurilor nu este crima cea mare

Presedintele Traian Basescu sustine ca apar mai multe abordari mincinoase in ceea ce priveste subiectul Rosia Montana. Invitat duminica dimineata in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de Pro TV, seful statului a aratat ca proiectul nu creeaza suficiente locuri de munca incat sa se simta in bugetul de stat, insa, pe de alta parte, sloganul ne otravim cu cianuri, la care recurg opozantii proiectului, este si el o minciuna, cianura fiind un reactiv care se distruge usor. Totodata, Basescu a subliniat ca nu ne vindem tara, asa cum se sustine, pentru ca nu pleaca niciun gram de aur din tara.

Traian Basescu: Problema Rosia Montana a generat doua abordari, ambele MINCINOASE

Presedintele Traian Basescu a explicat, intr-o emisiune televizata, ca fenomenul Rosia Montana a generat doua abordari - ambele mincinoase. Locurile de munca vs. cianuri. Proiectul RM nici nu.

Traian Basescu, la Pro TV: Apar doua abordari mincinoase in ceea ce priveste Rosia Montana. Proiectul nu creeaza multe locuri de munca, iar utilizarea cianurilor nu este crima cea mare

Presedintele Traian Basescu sustine ca apar mai multe abordari mincinoase in ceea ce priveste subiectul Rosoa Montana. Invitat duminica dimineata in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de Pro TV, seful statului a aratat ca proiectul nu creeaza suficiente locuri de munca incat sa se simta in bugetul de stat, insa, pe de alta parte, sloganul ne otravim cu cianuri, la care recurg opozantii proiectului, este si el o minciuna, cianura fiind un reactiv care se distruge usor. Totodata, Basescu a subliniat ca nu ne vindem tara, asa cum se sustine, pentru ca nu pleaca niciun gram de aur din tara.

LIVE TEXT Traian Basescu, la Pro TV: Apar doua abordari mincinoase in ceea ce priveste Rosia Montana. Proiectul nu creeaza multe locuri de munca, iar utilizarea cianurilor nu este crima cea mare / Ne pregatim pentru o crestere accelerata a somajului anul

Presedintele Traian Basescu este invitat duminica dimineata in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de Pro TV. Emisiune in desfasurare.

Traian Basescu, la Pro TV: Apar doua abordari mincinoase in ceea ce priveste Rosia Montana. Proiectul nu creeaza multe locuri de munca, iar utilizarea cianurilor nu este crima cea mare / Ne pregatim pentru o crestere accelerata a somajului anul viitor

Presedintele Traian Basescu este invitat duminica dimineata in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de Pro TV.

Bogdan Teodorescu, despre marele rau pe care Traian Basescu l-a facut Romaniei

Analistul politic Bogdan Teodorescu este de parere ca marele rau pe care Traian Basescu l-a facut Romaniei este modelul urii pe care l-a promovat. Noi cand vorbim de raul facut de Traian.

Traian Basescu: Nepoata mea creste, are 3,3 kilograme

Presedintele Traian Basescu a precizat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca nepoata sa creste si nu mai este atat de mica precum atunci cand a scos-o din spital, seful statului mentionand ca aceasta.

Radu Tudor: Dan Voiculescu a fost dat ca exemplu pentru cei care i se opun lui Traian Basescu, la fel ca si Adrian Nastase

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, joi, ca decizia condamnarii lui Dan Voiculescu este un exemplu pentru cei care i se opun presedintelui Traian Basescu, facand o comparatie cu cazul Adrian Nastase. in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )