Libnet.ro
UNICEF

11:15

Traian Basescu: in cazul Sova, Tariceanu a facut un grav abuz in serviciu. El trebuie sa ajunga urgent in fata justitiei (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: in cazul Sova, Tariceanu a facut un grav abuz in serviciu. El trebuie sa ajunga urgent in fata justitiei (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a decarat miercuri searaa intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca presedintele Senatului, calin Popescu Tariceanu a comis un abuz. continuă pe B1

Traian Basescu: in cazul Sova, Tariceanu a facut un grav abuz in serviciu. El trebuie sa ajunga urgent in fata justitiei

Fostul presedinte Traian Basescu a decarat miercuri searaa intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV ca presedintele Senatului, calin Popescu Tariceanu a comis un abuz.

Traian Basescu: in cazul Sova, Tariceanu a facut un grav abuz in serviciu. Trebuie sa ajunga in fata justitiei. Liberalii nu vor avea ce sa atace la CCR (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a decarat miercuri seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a comis un.

Traian Basescu: Tariceanu a facut astazi, in cazul Sova, un grav abuz in serviciu

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a avut, miercuri seara, intr-un mesaj pe contul de Facebook, o reactie dura in ceea ce priveste decizia Senatului in cazul lui Dan Sova, fostul lider de la Palatul Cotroceni sustinand ca Tariceanu, presedinte al camerei superioare a Parlamentului, a facut un abuz in serviciu.

Traian Basescu, despre cazul Sova: E o smecherie procedurala in care am ramas fara hotarare. Nu ai ce ataca/ Despre cazul Udrea: Am ajuns ca in trecut si punem prea mare pret pe denuntatori

Nu s-a votat nimic in cazul Sova, deci nu avem hotarare. Daca dl. Tariceanu a considerat ca nu s-a votat, deci nu exista niciun motiv sa ia o hotarare. Liberalii nu au ce sa conteste fiindca nu exista o hotarare. Nu mai bine faci o plangere penala penru abuz in serviciu?!, s-a intrebat fostul presedinte Traian Basescu intr-o interventie la Realitatea TV.

FOTO. Traian Basescu: Antena 3 si Romania TV lanseaza o diversiune pentru a ascunde scandalul votului pentru Sova. Valcov nu m-a denuntat

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat in urma cu cateva minute un mesaj pe contul sau de Facebook in care acuza posturile tv detinute de Sebastian Ghita si Dan Voiculescu, RTv si Antena 3, de diversiune si minciuna. Basescu: .

Traian Basescu: Televiziunile turnatorilor, Romania TV si Antena 3, au lansat diversiunea 'Basescu a fost denuntat de Valcov'

Fostul presedinte Traian Basescu acuza, pe pagina de Facebook, faptul ca Romania TV si Antena 3, televiziuni ale turnatorului de tip nou Sebastian Ghita si a turnatorului invechit in zile rele Felix au lansat diversiunea: 'Basescu a fost denuntat de Valcov'. Nu cred, iar daca este asa ar fi o minciuna. De fapt cele doua televiziuni apartinind unor turnatori noi si vechi vor sa ascunda scandalul votului pentru Sova, subliniaza fostul sef al statului.

Traian Basescu, declaratii halucinante. Ce spune despre interventia sa in cazul ALRO

Fostul presedinte Traian Basescu se teme de dosarul ALRO si a tinut sa explice interventia sa in cazul acestei companii. Basescu a declarat ca a redactat un memoriu catre Ministerul Industriilor legat de ALRO.

Termin-o, ca plec!. Traian Basescu a facut o criza de nervi la o intalnire a PMP la Timisoara

Mihai Gadea a aratat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, imagini cu fostul presedinte Traian Basescu in plina criza de nervi, in timpul discursului fostului consilier prezidential, actual.

Fostul presedinte Traian Basescu, citat marti la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat sa se prezinte marti la Parchetul General, in dosarul in care este cercetat pentru santaj, in legatura cu declaratiile pe care le-a facut la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea.

Traian Basescu, citat marti la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat sa se prezinte marti la Parchetul General, in dosarul in care este cercetat pentru santaj, in legatura cu declaratiile pe care le-a facut la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea, anunta Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )