Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu cere ancheta internationala in cazul avionului doborat in Ucraina

Antena3 Antena3,
Traian Basescu cere ancheta internationala in cazul avionului doborat in Ucraina

Acest act terorist nu trebuie sa ramina fara consecinte, a declarat presedintele Traian Basescu in urma cu putin timp. El a cerut o ancheta internationala si a anuntat ca va reveni cu. continuă pe Antena3

ONU cere o ancheta internationala in cazul avionului doborat in estul Ucrainei

Organizatia Natiunilor Unite ONU), a cerut prin vocea secretarului general Ban Ki-moon, efectuarea unei anchete internationale in cazul avionului doborat joi in estul Ucrainei.

Traian Basescu cere ca experti ai UE sa participe alaturi de autoritatile ucrainene la ancheta privind accidentul aviatic din Ucraina

Presedintele Traian Basescu transmite, intr-un comunicat, ca este consternat de tragicul eveniment petrecut joi in spatiul aerian al Ucrainei si cere clarificarea imediata a conditiilor in care s-a produs accidentul aviatic. Totodata, seful statului solicita ca experti ai Uniunii Europene sa participe la ancheta alaturi de autoritatile ucrainene.

Consiliul de Securitate ONU cere investigatie internationala in cazul avionului prabusit

Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite cer demararea unei investigatii internationale independente in cazul avionului de pasageri prabusit in estul Ucrainei. Consiliul de Securitate evidentiaza necesitatea.

Merkel si Putin au convenit asupra necesitatii unei anchete internationale in cazul avionului

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si presedintele Rusiei, Vladimir Putin, au stabilit ca este necesara o ancheta internationala in cazul prabusirii avionului in Ucraina, investigatia urmand sa fie coordonata de Organizatia Aviatiei Civile Internationale OACI), anunta Guvernul german.

Traian Basescu: Uciderea a 298 de nevinovati intr-un act terorist nu trebuie sa treaca fara consecinte

Presedintele Traian Basescu a condamnat doborarea avionului Malaysia Airlines in estul Ucrainei. Seful statului a declarat, sambata, referindu-se la catastrofa aviatica din Ucraina, ca uciderea a 298 de nevinovati intr-un act terorist nu trebuie sa treaca fara consecinte.

MAE: Unul din pasagerii avionului doborat in Ucraina avea cetatenie romana. Era student la UMF Cluj

Unul din pasagerii aflati la bordul avionului doborat joi in Ucraina avea dubla cetatenie, inclusiv cetatenie romana, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

MAE: Unul din pasagerii avionului doborat in Ucraina avea cetatenie romana

Unul din pasagerii aflati la bordul avionului doborat joi in Ucraina avea dubla cetatenie, inclusiv cetatenie romana, informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Ludovic Orban ii cere lui Traian Basescu sa dea publicitatii si discutiile de la semnarea pactului de coabitare

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban ii solicita lui Traian Basescu sa dea publicitatii si discutiile care au avut loc la Cotroceni privind semnarea pactului de coabitare, precum si negocierile privind.

Ponta, razboi total cu Traian Basescu. Premierul il compara pe presedinte cu membrii familiei Bercea

Victor Ponta il compara pe Traian Basescu cu membrii familiei Bercea. Basescu a filmat si a dat publicitatii inregistrarea intalnirii de la Cotroceni, asa cum rudele lui Bercea l-au filmat pe Mircea Basescu.

FOTOGALERIE Traian Basescu, la summitul PPE de la Bruxelles, alaturi de Angela Merkel

Presedintele Traian Basescu participa miercuri, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European. Pe contul de Facebook Alaturi de presedintele Nostru au fost postate mai multe fotografii de la eveniment in care seful statului discuta cu cancelarul german Angela Merkel. UPDATE 21:46 Cu ocazia vizitei la Bruxelles, presedintele Traian Basescu a avut si o intrevedere cu presedintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in marja participarii la Reuniunea extraordinara a Consiliului European. informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )