Libnet.ro
UNICEF

07:30

Traian Basescu: Condamnarea lui Dragnea nu este o dovada ca referendumul a fost fraudat

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Condamnarea lui Dragnea nu este o dovada ca referendumul a fost fraudat

Traian Basescu a declarat duminica seara pentru B1 TV, ca faptul ca Liviu Dragnea a fost condamnat in dosarul Referendumului, nu este o dovada ca votul a fost fraudat. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre dosarul Referendumului: Condamnarea lui Dragnea nu este o dovada a fraudarii. Daca eu vad un vinovat, eu vad la acel slugoi din sectia de votare

Traian Basescu a declarat duminica seara, cu privire la dosarul Referendumului, ca nu considera ca este neaparat vina lui Liviu Dragnea, care a fost condamnat in acest dosar. Mai degraba, ar fi vina.

Traian Basescu la B1 Tv: Tiberiu Nitu e vanator de fost presedinte, Ponta a spus ca asteapta breaking news ca Basescu sa fie in puscarie. Nu imi este frica de evolutia dosarelor mele. Intotdeauna am respectat legea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica seara, la B1 Tv, intrebat daca se teme ca va fi condamnat sau arestat, ca Nu si nici macar nu imi este frica de evolutia dosarelor, fie ca e vorba de dosarul Mihaileanu, fie ca e vorba de dosarul cu pamanturile. Intotdeauna am respectat legea. Basescu l-a acuzat pe procurorul general Tiberiu Nitu ca incearca un fel de vanatoare si nu e omul care sa nu ii fie recunoscator celui care l-a propus si a amintit ca Victor Ponta a spus ca asteapta breaking news ca Basescu sa fie in puscarie alaturi de Udrea. Ponta s-a intors la Ana Pauker: adversarii ii distrugem cu institutiile statului. Fostul sef al statului a adaugat ca Mi se pare o exagerare, dupa ce aceste dosare au fost inchise, nu pe motiv de imunitate, ci pe motiv ca nu exista fapta, au fost cercetate si inchise.

Lucian Bolcas: Vasile Blaga este dusmanul de moarte al lui Traian Basescu

Avocatul Lucian Bolcas a vorbit, vineri, la Subiectiv despre situatia lui Vasile Blaga, denuntat in dosarul ginerului sau. Despre domnul Blaga primul care a facut vorbire a fost Traian Basescu. Lui i se face dre.

Capatana, nou atac la adresa lui Traian Basescu: Are un caracter INFECT!

La iesirea de la instanta din Constanta, Marian Capatana a lansat un nou atac la adresa fostului presedinte, Traian Basescu. Acesta a spus ca Traian Basescu este singurul vinovat pentru tot ceea ce s-a intam.

Traian Basescu, despre Codul Silvic: Ponta si Iohannis s-au facut ca au un conflict. Problema e cati copaci taiem (VIDEO)

Traian Basescu a declarat duminica seara, ca in ceea ce privestre Codul Silvic, premierul Victor Ponta si presedintele Klaus Iohannis au mimat un conflict, caci adevarata problema este taierea in mod excesiv.

Traian Basescu: in momentul de fata riscam un conflict in Balcani. Politica externa romaneasca sa fie atenta la acest lucru

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat pentru B1 TV, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in momentul de fata riscam un conflict in Balcani. in sudul Romaniei este Macedonia care are un Guvern.

Traian Basescu: Solutia de intrare a Republicii Moldova in UE e unirea cu Romania

Traian Basescu a declarat duminica seara, ca singura solutie de intrare a Republicii Moldova de a intra in Uniunea Europeana este unirea de facto cu Romania. in aecst sens, ar trebui realizat referendum, atat.

Traian Basescu: Solutia de intrare a Republicii Moldova in UE e unirea cu Romania (VIDEO)

Traian Basescu a declarat duminica seara, ca singura solutie de intrare a Republicii Moldova de a intra in Uniunea Europeana este unirea de facto cu Romania. in aecst sens, ar trebui realizat referendum, atat.

Traian Basescu explica cum poate intra R. Moldova in UE

Traian Basescu a declarat duminica seara pentru B1 TV, ca singura solutie de intrare a Republicii Moldova de a intra in Uniunea Europeana este unirea de facto cu Romania.

Traian Basescu: Eu i-am predat bibliorafturile lui Iohannis, la preluarea mandatului. Probabil Iohannis a inteles ca trebuie sa-i predau dosare penale

Presedintele Klaus Iohannis a precizat in cartea sa Primul pas ca la preluarea mandatului, predecesorul sau, Traian Basescu nu i-a predat niciun dosar si nici nu a luat nimic. Traian Basescu, in cadrul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )