Libnet.ro
UNICEF

05:30

Traian Basescu: Solutia de intrare a Republicii Moldova in UE e unirea cu Romania (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Solutia de intrare a Republicii Moldova in UE e unirea cu Romania (VIDEO)

Traian Basescu a declarat duminica seara, ca singura solutie de intrare a Republicii Moldova de a intra in Uniunea Europeana este unirea de facto cu Romania. in aecst sens, ar trebui realizat referendum, atat. continuă pe B1

Traian Basescu: Solutia de intrare a Republicii Moldova in UE e unirea cu Romania

Traian Basescu a declarat duminica seara, ca singura solutie de intrare a Republicii Moldova de a intra in Uniunea Europeana este unirea de facto cu Romania. in aecst sens, ar trebui realizat referendum, atat.

Traian Basescu explica cum poate intra R. Moldova in UE

Traian Basescu a declarat duminica seara pentru B1 TV, ca singura solutie de intrare a Republicii Moldova de a intra in Uniunea Europeana este unirea de facto cu Romania.

Victor Ponta: Romania ramane un sustinator neconditionat al parcursului european al Republicii Moldova

Prim-ministrii Republicii Moldova si Romaniei, Chiril Gaburici si Victor Ponta, au precizat astazi ca exista vointa si determinare, din partea ambelor guverne, de a avansa in implementarea proiectelor comune in beneficiul cetatenilor din cele doua tari.

Capatana, nou atac la adresa lui Traian Basescu: Are un caracter INFECT!

La iesirea de la instanta din Constanta, Marian Capatana a lansat un nou atac la adresa fostului presedinte, Traian Basescu. Acesta a spus ca Traian Basescu este singurul vinovat pentru tot ceea ce s-a intam.

Lucian Bolcas: Vasile Blaga este dusmanul de moarte al lui Traian Basescu

Avocatul Lucian Bolcas a vorbit, vineri, la Subiectiv despre situatia lui Vasile Blaga, denuntat in dosarul ginerului sau. Despre domnul Blaga primul care a facut vorbire a fost Traian Basescu. Lui i se face dre.

O noua afacere dubioasa intre acolitii lui Traian Basescu. Tun de milioane de lei la bugetul de stat

O noua afacere dubioasa intre apropiatii lui Traian Basescu a fost descoperita de Jurnalul National. Milioane de lei de la bugetul de stat au mers catre firma unui apropiat al familiei Basescu, care a obtinut.

Traian Basescu lanseaza un atac furibund la Tiberiu Nitu si Victor Ponta: Cine sapa groapa altuia, cade singur in ea

Traian Basescu lanseaza un atac furibund la procurorul general, Tiberiu Nitu. De altfel, toti procurorii sunt acuzati ca asculta ordine ca sa ii distruga familia. isi apara ginerele penal, implicat in.

Omar Hayssam, dezvaluiri pe Facebook despre Traian Basescu si spatiile comerciale pe care i le-a dat medicului Yassin

Din spatele gratiilor, Omar Hayssam vorbeste despre legaturile dintre Traian Basescu si doctorul Mohammad Yassin. Reporterii Antenei 3 au pornit in cautarea cladirilor despre care vorbeste Hayssam in postarea.

Ponta si Gaburici au semnat un memorandum care asigura securitatea energetica a Republicii Moldova

Prim-ministrii Republicii Moldova si Romaniei, Chiril Gaburici si Victor Ponta, au semnat Memorandumul de intelegere intre Guvernul Republicii Moldova si Guvernul Romaniei, privind realizarea proiectelor necesare interconectarii retelelor de gaze naturale si energie electrica dintre cele doua tari.

A inceput Summitul de la Riga. Nicolae Timofti conduce delegatia Republicii Moldova

In capitala Letoniei, Riga, a inceput astazi Sumiitul Parteneriatului Estic. Delegatia Republicii Moldova este condusa de catre presedintele Nicolae Timofti.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )