Libnet.ro
UNICEF

19:45

Traian Basescu: Cred ca PSD va avea un candidat la prezidentiale. ii admir ca partid, ii dezaprob ca politica

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Cred ca PSD va avea un candidat la prezidentiale. ii admir ca partid, ii dezaprob ca politica

Presedintele Traian Basescu crede ca Partidul Social Democrat va avea un candidat propriu la alegerile prezidentiale, insa a evitat sa faca o nominalizare. continuă pe Adevărul

Basescu: Cred ca PSD-ul va avea candidat propriu la prezidentiale

Traian Basescu vede PSD cu un candidat propriu la alegerile prezidentiale de anul viitor. Asta, daca romanii vor dori sa-l voteze pe Victor Ponta - spune presedintele, care crede ca cel putin unul dintre cei doi.

Basescu: Nu il vad pe Crin Antonescu presedinte. PSD va avea candidat.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, ca PSD va avea propriul candidat la presedintie si ca dintre Victor Ponta si Crin Antonescu unul dintre ei va fi in turul doi, fara a fi ales in final. Intrebat dacaa vede un al doilea tur al prezidentialelor intre Victor Ponta si Crin Antonescu, presedintele Basescu a a spus, pentru Pro TV News: Unul dintre ei vor fi in turul doi, dar nu cred ca romanii vor alege in final pe unul dintre ei. Cred ca PSD va avea propriul candidat, nu vad .

VIDEO. Basescu: Nu il vad pe Crin Antonescu presedinte. PSD va avea candidat.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, ca PSD va avea propriul candidat la presedintie si ca dintre Victor Ponta si Crin Antonescu unul dintre ei va fi in turul doi, fara a fi ales in final, conform Mediafax. Intrebat dacaa vede un al doilea tur al prezidentialelor intre Victor Ponta si Crin Antonescu, presedintele Basescu a a spus, pentru Pro TV News: Unul dintre ei vor fi in turul doi, dar nu cred ca romanii vor alege in final pe unul dintre ei. Cred ca PSD va avea propriul .

Traian Basescu crede ca GFR nu va avea banii pentru a finaliza preluarea CFR Marfa

Traian Basescu a comentat, duminica, preluarea CFR Marfa de catre GFR, explicand ca, din cunostintele sale, investitorul nu va avea banii pentru cumpararea companiei. Pe 4 octombrie, GFR, cel care a fot.

Cristian Pirvulescu: Cred ca nimeni nu-si facea iluzia ca Traian Basescu va iesi din politica in 2014

Politologul Cristian Pirvulescu a comentat, in cadrul emsiunii Punctul de intalnire, declaratia lui Traian Basescu privind modul si momentul in care se va retrage din politica. Presedintele Basescu a spus.

Traian Basescu: Din cate stiu, Gruia Stoica nu va avea banii pentru a cumpara CFR Marfa, de aceea se cauta tot felul de tertipuri

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica dimineata, la PRO TV, ca din informatiile pe care le detine, Gruia Stoica, patronul Grup Feroviar Roman GFR) - compania care a castigat licitatia pentru privatizarea CFR Marfa - nu va avea banii necesari pentru cumpararea companiei de stat.

VIDEO Traian Basescu: Din cate stiu, Gruia Stoica nu va avea banii pentru a cumpara CFR Marfa, de aceea se cauta tot felul de tertipuri

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica dimineata, la PRO TV, ca din informatiile pe care le detine, Gruia Stoica, patronul Grup Feroviar Roman GFR) - compania care a castigat licitatia pentru privatizarea CFR Marfa - nu va avea banii necesari pentru cumpararea companiei de stat.

Traian Basescu anunta ESECUL GFR in privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca, din cate stie, investitorul GFR, compania care a castigat licitatia pentru achizitionarea CFR Marfa, nu va avea banii pentru.

Traian Basescu si Elena Udrea asteptati la Sarbatoarea Castanelor

Cea mai mare sarbatoare de peste an din Baia Mare va avea de aceasta data si invitati importanti. La editia din acest an sunt asteptati presedintele Romaniei, Traian Basescu si fostul ministru al Turismului, Elena Udrea.

FOTO. Traian Basescu a publicat, pe Facebook, fotografii cu nepoata lui.

Presedintele Traian Basescu a postat, vineri seara, trei fotografii cu nepoata sa, Sofia Anais, fiica Elenei Basescu. Pe contul de Facebook Alaturi de presedintele nostru, Basescu a incarcat un album cu trei fotografii cu prima sa nepoata, pe care l-a intitulat Nepotica. Albumul a primit peste 15. 000 de aprecieri si are aproape 300 de distribuiri. Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui, a nascut pe 1 septembrie o fetita. Primul copil al Elenei Basescu a venit pe lume in ziua in .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )