Libnet.ro
UNICEF

11:15

Initiativa Romania: Nicusor Dan, Traian Basescu si Kelemen Hunor au confirmat participarea la o dezbatere electorala cu public in ultima saptamana de campanie

Hotnews Hotnews,
 Initiativa Romania: Nicusor Dan, Traian Basescu si Kelemen Hunor au confirmat participarea la o dezbatere electorala cu public in ultima saptamana de campanie

Kelemen Hunor UDMR), Nicusor Dan USR) si Traian Basescu PMP) sunt presedintii de partide care au confirmat, pana luni, disponibilitatea de a participa la o dezbatere electorala cu public in ultima saptamana de campanie, inaintea alegerilor parlamentare din 11 decembrie. Initiatorii dezbaterii - Friedrich Ebert Stiftung fundatia social-democratilor germani), Friedrich Naumann Stiftung fundatia liberalilor germani), platforma de dezbateri Romania Publica si miscarea civica Initiativa Romania - spun ca poarta inca discutii sau asteapta raspunsuri si de la liderii PNL, PSD si ALDE. continuă pe Hotnews

Initiativa Romania: Liderii UDMR, USR si PMP au confirmat disponibilitatea de a participa la o dezbatere electorala cu public

Kelemen Hunor, Nicusor Dan si Traian Basescu au confirmat pana luni disponibilitatea de a participa la o dezbatere electorala cu public in ultima saptamana de campanie, anunta Initiativa Romania, care precizeaza ca se poarta discutii sau se asteapta raspunsuri si de la liderii ALDE, PNL si PSD.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca Romania are legi de cauciuc, astfel ca oricine poate fi acuzat de coruptie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat intr-un interviu ca Romania are legi de cauciuc, care nu fac distinctie clara intre raspunderea administrativa si cea penala, altfel incat orice poate fi asociat cu fapte de coruptie.

Nicusor Dan: La Cluj ne asteptam la aproximativ 20%, cu 5-6% peste media partidului

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat, sambata, la Cluj, la lansarea candidatilor filialei locale pentru alegerile parlamentare, ca spera ca la Cluj formatiunea sa obtina un procent de cel putin 20% din voturi, cu 5-6% peste media partidului la nivel national.

Nicusor Dan: La Cluj ne asteptam la aproximativ 20%, cu 5-6% peste media partidului

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat, sambata, la Cluj, la lansarea candidatilor filialei locale pentru alegerile parlamentare, ca spera ca la Cluj formatiunea sa obtina un procent de cel putin 20% din voturi, cu.

Nicusor Dan: USR a aparut ca o necesitate

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat astazi, la prezentarea publica a candidatilor din Cluj pentru alegerile parlamentare, ca formatiunea sa a aparut ca o necesitate si este formata din oameni care isi propun sa se sacrifice pentru binele comun si nu urmaresc vreun interes propriu.

Traian Basescu: Suntem o tara care nu are potential de crestere a natalitatii. O alternativa va fi sa importam asiatici, musulmani de prin Orientul Mijlocul sau de pe unde vom apuca

Presedintele PMP, Traian Basescu, sustine ca sporul negativ al populatiei tarii reprezinta un motiv de ingrijorare. in opinia fostului sef al statului, in cazul in care nu se inverseaza curba natalitatii, Romania risca plafonarea economica sau va fi nevoita sa importe asiatici sau musulmani.

Primul termen al procesului in care Traian Basescu ii cere Alinei Petre 100.000 de euro daune morale

La Judecatoria Sectorului 1 are loc luni primul termen al procesului in care Traian Basescu ii cere Alinei Petre, fosta Magureanu, 100. 000 de euro daune morale, informeaza B1 TV. Fostul sef al statul.

Traian Basescu, despre retinerile politicienilor: Coldea a fost creierul, Kovesi a fost maciuca

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit duminica seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre actiunile DNA si SRI, precizand ca, in opinia sa, in cazrul.

Traian Basescu, despre decizia CCR privind plagiatele: S-a facut si o judecata morala a plagiatorului, ceea ce e foarte important

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca decizia luata de Curtea Constitutionala referitoare la legea privind plagiatele, adoptata de Parlament, este extrem de severa, iar viitorul legislativ va trebui sa modifice actul normativ tinand cont de acele observatii. Afirmatiile au fost facute in editia de duminica a emisiunii Dosar de Politician de la B1TV.

Traian Basescu, despre decizia CCR privind legea plagiatelor: S-a facut si o judecata morala a plagiatorului, ceea ce e foarte important (VIDEO)

Traian Basescu a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de duminica a emisiunii Dosar de Politician. Fostul presedinte a vorbit despre decizia Curtii Constitutionale de a declara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )