Libnet.ro
UNICEF

06:16

Traian Basescu, la Curtea de Apel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu, la Curtea de Apel

ACTUALIZARE 09:47 Basescu: Asta-i viata, democratia La iesirea din Curtea de Apel Bucuresti, fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca si-a exercitat functia de presedinte numai in baza Curtii Constitutionale, transmit televiziunile de stiri. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu a mers la Curtea de Apel pentru a afla daca sunt reluate cercetarile intr-un dosar clasat

Fostul presedinte Traian Basescu a fost, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, acesta fiind chemat in instanta dupa ce a fost acuzat de senatorul Iona Ghise si revolutionarul Ion Ciochina ca si-a reluat ilegal mandatul dupa referendumul din 2012.

Traian Basescu, la Curtea de Apel Bucuresti pentru o noua cerere de redeschidere a unui dosar penal

Traian Basescu a venit, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca o contestatie a lui Ion Ciochina privind o decizie a procurorilor de neincepere a urmaririi penale in cazul fostului presedinte, pe care acesta il acuza ca si-a reluat ilegal.

Traian Basescu, la Curtea de Apel

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti, unde urmeaza sa fie audiat. Basescu afla astazi daca i se redeschide un nou dosar, transmit televiziunile de stiri.

Traian Basescu, la CAB: Asta-i viata, asta-i democratia

Fostul presedinte Traian Basescu a fost, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, unde a dat declaratii cu privire la un dosar in care este acuzat ca a revenit in mod nelegal la Palatul Cotroceni, dupa referendumul din 2012.

Traian Basescu nu va fi cercetat pentru faptele reclamate de Ciochina si Ghise

ACTUALIZARE 15:30 Fostul presedinte Traian Basescu nu va fi cercetat pentru faptele reclamate de Ion Ciochina si Ioan Ghise, respectiv pentru ca si-ar fi reluat ilegal mandatul dupa referendumul din 2012, Curtea de Apel respingand cererea ca cercetarile sa fie reluate in acest dosar, inchis de procurori din ianuarie, potrivit surselor din presa. *ACTUALIZARE 09:47 Basescu: Asta-i viata, democratia.

Traian Basescu, citat la Curtea de Apel Bucuresti dupa ce un cetatean a reclamat ca fostul presedinte si-ar fi reluat ilegal mandatul dupa referendumul din 2012

Traian Basescu a fost citat, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, dupa ce un cetatean, Ion Ciochina, a depus o plangere impotriva sa, in care sustine ca fostul presedinte al Romaniei si-ar fi reluat in mod ilegal mandatul dupa suspendarea si referendumul din anul 2012, anunta Digi 24. Acuzatia adusa in plangere lui Traian Basescu este de uzurpare a calitatii oficiale de presedinte. Fostul sef al statului a ajuns marti dimineata la Curtea de Apel Bucuresti. El nu a facut declaratii.

Dosarul in care Traian Basescu era acuzat de uzurpare de calitati oficiale, pentru reluarea mandatului dupa referendumul din 2012, nu va fi redeschis

Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, plangerea depusa de revolutionarul Ion Ciochina impotriva solutiei procurorilor de a nu-l trimite in judecata pe fostul presedinte Traian Basescu pentru uzurpare de calitati oficiale si incalcarea ordinii constitutionale, anunta Agerpres. Ion Ciochina a depus o plangere la Parchetul General in august 2012 pentru fapte de uzurpare a unei calitati oficiale de catre Traian Basescu. Fostul sef al statului a fost citat, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti.

Decizia CAB: Traian Basescu NU va fi cercetat pentru uzurpare de calitati oficiale

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, unde va afla daca i se va deschide un nou dosar pentru uzurpare de calitati oficiale.

Traian Basescu a ajuns la CAB. Fostul presedinte afla daca i se deschide un NOU dosar

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns, marti dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, unde va afla daca i se va deschide un nou dosar pentru uzurpare de calitati oficiale.

Traian Basescu, la reuniunea PMP de la Sinaia

ACTUALIZARE 14:45 Basescu: Daca in 2010 eram mincinosi si populisti, Romania ar fi fost mai greu decat Grecia Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine intr-o postare pe pagina sa de Facebook ca daca politicienii din 2010 ar fi fost lasi, mincinosi si populisti precum cei actuali, tara noastra ar fi fost intr-o situatie mult mai dificila decat cea a Greciei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )