Libnet.ro
UNICEF

20:45

Traian Basescu, declaratie de presa la ora 18.30

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, declaratie de presa la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, pe tema extremismului, generata de protestele pentru autonomia tinutului Secuiesc, in fruntea carora s-a aflat liderul partidului maghiar Jobbik, Vona Gabor. continuă pe Adevărul

Basescu:Lectii de la politicieni maghiari nu primim. Oricine poate fi expulzat in plin sejur

Presedintele Traian Basescu le-a transmis politicienilor maghiari care isi fac campanie electorala pe teritoriul Romaniei sa respecte Constitutie si legile tarii noastre. Seful statului a discutat cu premierul, astazi, la Cotroceni, despre un proiect legislativ impotriva extremismului.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa miercuri, la Palatul Cotroceni, de la ora 18. 30, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

LIVETEXT Scandal intre Palate pe tema certificatelor verzi. Basescu: A scazut pretul la energie si Ponta nu s-a prins

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa miercuri, la Palatul Cotroceni, de la ora 18. 30, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

Scandal intre Palate pe tema certificatelor verzi. Basescu: A scazut pretul la energie si Ponta nu s-a prins

Presedintele Traian Basescu a vorbit, miercuri, despre Ordonanta de Urgenta privind certificatele verzi, despre care a subliniat ca este in vigoare, in ciuda faptului ca a fost atacata la Curtea Constitutionala, dar si despre situatia din Ucraina.

Traian Basescu: Daca azi s-ar fi dat aviz ca dl Chitoiu sa fie anchetat, cu certitudine ar fi trebuit sa spuna cum a primit si aprobarea de la premier

Azi, majoritatea parlamentara, si in mod deosebit PSD, partener cu UDMR, au protrejat investigarea unui act de coruptie la nivel parlamentar . ) Daca azi s-ar fi dat aviz ca dl Chitoiu sa fie anchetat, cu certitudine ar fi trebuit sa spuna cum a primit si aprobarea de la premier, a declarat presedintele Traian Basescu intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara la Cotroceni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia presedintelui.

Presedintele Traian Basescu face declaratii, la ora 19.30

Presedintele Traian Basescu va sustine, marti, la ora 19. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia prezidentiala. Stire in curs de actualizare.

Traian Basescu: Am promulgat Legea energiei si astept ieftinirea pretului la energie electrica

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Cele mai importante declaratii ale presedintelui sunt transmise LIVE pe www. antena3. ro. Cele mai.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 19.30

Presedintele Traian Basescu va sustine astazi, de la ora 19. 30, o declaratie de presa, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Declaratii Traian Basescu, la ora 19.30

Presedintele Traian Basescu va sustine, marti, la ora 19. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia prezidentiala. Stire in curs de actualizare.

VIDEO Traian Basescu: OUG de reducere a certificatelor verzi e in vigoare si produce efecte. Afirmatia premierului ca ordonanta e blocata ori e minciuna ori proba incompetentei, ori ambele

Presedintele Traian Basescu aratat miercuri ca Ordonanta de Urgenta 57/2013 de reducere a certificatelor verzi este in vigoare si produce efecte, subliniind ca presedintele nu poate bloca ordonante de urgenta. Seful statului a catalogat afirmatia premierului potrivit careia ordonanta a fost blocata de presedintie drept minciuna ori proba incompetentei, ori ambele. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii ale presedintelui.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )