Libnet.ro
UNICEF

10:00

Traian Basescu, despre aliantele PMP de dupa alegeri: Exclus orice alianta cu PSD. Nici PNL nu e o solutie mai buna, dar macar nu miroase asa urat

B1 B1,
Traian Basescu, despre aliantele PMP de dupa alegeri: Exclus orice alianta cu PSD. Nici PNL nu e o solutie mai buna, dar macar nu miroase asa urat

Traian Basescu, presedintele PMP, a marturisit, dupa ce a fost intrebat in legatura cu aliantele pe care le va face PMP dupa alegeri, ca nu doreste sub nicio forma sa faca vreo alianta cu PSD,. continuă pe B1

Traian Basescu, despre campania electorala: Eu sunt obisnuit sa ma astept la ce-i mai rau

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca se asteapta la ce-i mai rau in aceasta campanie electorala, fiind de parere ca vor urma atacuri din toate partile, potrivit unei declaratii date joi dupa Colegiul Director al PMP.

Traian Basescu, despre relatia Romania- Statele Unite, dupa alegerea lui Trump: Conexiunile unui stat nu tin strict de oamenii care se aleg la 4 ani (VIDEO)

Traian Basescu a fost invitatul Nadiei Ciurlin, miercuri seara, in cadrul Stirilor B1TV. Fostul presedinte a vorbit despre alegerea lui Donald Trump in Statele Unite, afirmand ca este surprins si.

Traian Basescu, despre o zi TERIBILA din mandatul sau: SPP avea avion pregatit, a intrat in ALERTA

Traian Basescu a povestit una dintre cele mai grele zile din mandatul sau. Fostul presedinte a fost operat in anul 2006 de hernie de disc, la o clinica din Austria, insa a trecut prin niste momente.

Alina Gorghiu: Traian Basescu este un produs expirat. Este exclusa varianta de alianta cu PMP

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri seara, la Timisoara, ca exclude orice alianta cu PMP dupa alegerile parlamentare si a spus despre Traian Basescu ca este un produs expirat. Declaratia a fost facuta dupa ce Basescu a afirmat ca exclude o alianta cu PSD si ca nici PNL nu reprezinta o solutie mai buna, insa macar nu miroase asa urat.

Traian Basescu sustine ca atitudinea statelor UE fata de problema imigratiei ar trebui sa fie dura. Fratii astia musulmani, care navalesc cu hoardele in Europa, nu au si ei de aparat patria lor?

Presedintele PMP si fostul sef al statului, Traian Basescu, sustine ca nu exista temei legal prin care statele Uniunii Europene sa fie obligate sa primeasca refugiati.

Gafa lui Traian Basescu folosita de Igor Dodon in campania din Moldova: Fostul presedinte a spus ca Maia Sandu a vorbit cu Victoria Nuland despre unire, pentru a reveni apoi sa rectifice (VIDEO)

Traian Basescu a afirmat, joi, intr-o emisiune televizata ca o sustine pe Maia Sandu in alegerile prezidentiale si ca aceasta s-a intalnit cu adjunctul secretarului de stat al Statele.

Elena Udrea, suparata ca a fost chemata la inalta Curte, in prima zi a campaniei electorale: Ma simt ca Traian Basescu in 2004. Foarte bine, atunci intru eu in campanie si spun ce am eu de spus, nu ce vor sa spuna altii despre mine

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, in prima zi a campaniei elctorale, la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), unde se judeca un nou termen in dosarul Gala Bute. in acest context, candidatul independent la alegerile parlamentare din 11 decembrie a declarat ca se simte ca fostul presedinte Traian Basescu in anul 2004, cand era purtat pe la toate instantele in campania electorala.

Traian Basescu comenteaza rezultatele alegerilor prezidentiale din SUA: Dupa Brexit, SUAexit! Prea mult pentru anchilozata UE

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a comentat rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA, atragand atentia asupra faptului ca Uniunea Europeana trebuie sa-si schimbe strategia prin care actioneaza liderii politici, altfel o vor schimba popoarele.

Basescu, despre cum se indreapta PNL catre un dezastru electoral: in politica nu exista limite pentru prostie si ridicol

Fostul presedinte Traian Basescu arata ca desi liberalii au dreptate sa conteste cresterile salariale promovate PSD, cei care puncteaza electoral sunt social-democratii.

Traian Basescu face apel catre electoratul cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, sa mearga la vot: Republica Moldova trebuie sa-si pastreze calea europeana

Traian Basescu ii indeamna, pe pagina sa de Facebook, pe cetatenii moldoveni sa mearga in numar cat mai mare la vot pentru ca Republica Moldova sa-si pastreze calea europeana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )