Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactii violente la anuntul candidaturii lui Alexandru Cumpanasu la alegerile prezidentiale: Un candidat catarat pe cadavre

Antena3 Antena3,
Reactii violente la anuntul candidaturii lui Alexandru Cumpanasu la alegerile prezidentiale: Un candidat catarat pe cadavre

Anuntata candidatura a lui Alexandru Cumpanasu la alegerile prezidentiale, la doar cateva saptamani dupa ce acesta anunta ferm ca nu va candida, a starnit reactii deloc prietenoase in presa. continuă pe Antena3

Alexandru Cumpanasu anunta ca va candida la alegerile prezidentiale din noiembrie: `O fac cu un singur scop, sa rad clanurile interlope` (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele disparute in Caracal, a anuntat, joi seara, ca incepe sa stranga semnaturile necesare pentru a se inscrie la alegerile prezidentiale din noiembrie, desi.

Alexandru Cumpanasu, la limita puterilor: Singura noastra arma au fost oamenii si presa. Mi-e sila!

Alexandru Cumpanasu a venit cu un nou mesaj cu privire la cazul Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca singura arma in acest caz a fost presa si oamenii. Nu mai crede nimeni in ancheta, cu cateva exceptii.

Alexandru Cumpanasu beneficiaza de protectie de la MAI. Anuntul facut de Mihai Fifor

Ministrul Mihai Fifor a declarat, vineri, ca Alexandru Cumpanasu beneficiaza de protectie de la Ministerul de Interne dupa ce a solicitat oficial acest lucru si a facut dovada ca indeplineste conditiile.

O noua institutie ar putea aparea in Romania, in urma cazului de la Caracal. Alexandru Cumpanasu a facut anuntul

Alexandru Cumpanasu a facut noi declaratii dupa ce a discutat cu ministrul Afacerilor de Interne. Unchiul Alexandrei sustine ca in cadrul Jandarmeriei Romane ar putea aparea o noua institutie care sa se.

Alexandru Cumpanasu candideaza la alegerile prezidentiale. Acum nici o luna, anunta ca nu va candida

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, candideaza la alegerile prezidentiale. Nu voi putea intra in lupta fara semnaturi. Nu cred ca in 24 de ore ati vazut vreodata un om mai atacat.

SONDAJ. Credeti ca Alexandru Cumpanasu profita de tragedia Alexandrei Macesanu pentru a candida la alegerile prezidentiale?

Dupa ce la inceputul lunii, Alexandru Cumpanasu anunta ca nu va candida la alegerile prezidentiale, acesta pare sa se fi razgandit. in ultimele ore, Cumpanasu a cochetat cu ideea de a candida, dupa care.

Adrian Ursu, despre posibila candidatura a lui Alexandru Cumpanasu la presedintie: Este dezgustator!

Adrian Ursu a reactionat categoiric la posibila candidatura a lui Alexandru Cumpanasu la alegerile prezidentiale din toamna. Directorul editorial al Antena 3a precizat cadaca Alexandru Cumpanasu.

Raluca Pruna, catre Alexandru Cumpanasu: Te-ai catarat in mod indecent pe tragedia unei familii Ai aparut de nicaieri cu un ONG caruia Ministerul de Interne ii oferea spatiu gratis

Fostul ministru al justitiei Raluca Pruna il critica foarte dur pe Alexandru Cumpanasu, care aseara si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Raluca Pruna scrie pe Facebook ca il cunoaste pe Cumpanasu inca din 2004, cand a aparut de nicaieri, primind spatiu gratuit pentru ONG-ul sau chiar in sediul Ministerul de Interne. Ulterior, ar fi beneficiat si de masina si consumabile de la Ministerul de Interne.

Mircea Badea, reactie dupa ce Alexandru Cumpanasu a vorbit despre o eventuala candidatura la prezidentiale

Mircea Badea a reactionat dupa ce Alexandru Cumpanasu si-a manifestat intentia de a candida la alegerile prezidentiale 2019. Cumpanasu are un ONG. La un moment dat, a luat niste fonduri europene, de.

Alexandru Cumpanasu isi anunta intentia de a candida la prezidentiale

Alexandru Cumpanasu a anuntat, joi pe Facebook, intentia de a candida la alegerile prezidentiale din luna noiembrie, facand un apel la oameni sa dea semnaturile necesare in acest sens. El a mai precizat ca este o misiune aproape imposibila strangerea numarului necesar de semnaturi pentru a se inscrie in competitia pentru un mandat la Cotroceni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )