Libnet.ro
UNICEF

18:45

Traian Basescu, despre clanurile tiganesti revenite in Romania si care nu respecta legea: Politia Locala trebuie sa se implice masiv. Informatiile pe care le-am primit sunt ca, in ultima perioada, sunt spargeri de locuinte tot mai multe (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre clanurile tiganesti revenite in Romania si care nu respecta legea: Politia Locala trebuie sa se implice masiv. Informatiile pe care le-am primit sunt ca, in ultima perioada, sunt spargeri de locuinte tot mai multe (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a facut noi precizari, duminica seara, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician cu privire la clanurile tiganesti care au revenit in Romania. continuă pe B1

Traian Basescu, despre clanurile de interlopi revenite in tara: Peste 6 luni, o sa ne fie frica sa iesim pe strada seara

Fostul presedinte Traian Basescu avertizeaza in legatura cu clanurile de interlopi care au revenit acasa si par a refuza respectarea legilor.

Traian Basescu: Parte din clanurile tiganesti au revenit acasa si par a refuza categoric sa respecte legile tarii. Politia si Jandarmeria sa neutralizeze fara menajamente gruparile de crima organizata. Peste sase luni va fi prea tarziu!

Fostul presedinte, Traian Basescu, avertizeaza, intr-un mesaj publicat duminica, pe Facebook, asupra faptului ca parte dintre clanurile tiganesti clanurile tiganesti au revenit acasa si par a refuza.

Basescu avertizeaza: Parte din clanurile tiganesti au revenit acasa si par a refuza sa respecte legile. Fara masuri, in sase luni o ne fie frica sa iesim pe strada seara

Fostul presedinte Traian Basescu avertizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca parte din clanurile tiganesti au revenit acasa si par a refuza categoric sa respecte legile tarii, iar daca MAI continua sa ramana desprins de informatia din teritoriu, e posibil ca peste 6 luni sa ne fie frica sa iesim pe strada dupa caderea intunericului sau sa ne fie teama sa ne parasim ziua locuinta de frica spargatorilor.

Basescu: Clanurile tiganesti au revenit. Daca Ministerul de Interne nu intervine, e posibil ca in 6 luni sa ne fie frica sa iesim pe strada

Europarlamentarul Traian Basescu sustine ca gruparile tiganesti de tip mafiot au revenit in tara si par sa nu respecte legile, iar daca Ministerul de Interne nu actioneaza este posibil ca peste 6 luni sa ne fie frica sa iesim pe strada. Cand vad un politist sau un jandarm lovit de un infractor, parca am impresia ca statul insusi a primit un pumn in plina figura, dar societatea ii cere statului sa raspunda proportional la violenta infractorului, a scris fostul presedinte pe Facebook.

Basescu: Parte din clanurile tiganesti au revenit acasa si par a refuza categoric sa respecte legile

Fostul presedinte Traian Basescu a postat, duminica, 7 iunie, un mesaj pe Facebook in care avertizea.

Cum au ajuns clanurile tiganesti sa puna stapanire pe un oras: batai de strada cu sabii, bate si focuri de arma

Peste o suta de forte de ordine au fost mobilizate noaptea trecuta in orasul Murgeni din judetul Vaslui, dupa ce doua clanuri tiganesti au fost implicate in batai de strada ce au degenerat. Procurorii au deschis un dosar penal pentru tentativa la omor.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )