Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Victor Ponta despre pozitia PSD fata de nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Nu ne vom opune, votam pentru Hellvig

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta despre pozitia PSD fata de nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Nu ne vom opune, votam pentru Hellvig

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta conducerii partidului, ca PSD va vota propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru sefia SRI: Nu ne vom opune, votam pentru dl Hellvig in special pentru ca am lucrat foarte bine in perioada USL, a spus seful PSD. Anuntul vine dupa ce UNPR si PC - colegii de alianta guvernamentala, anuntasera ca vor vota pentru Hellvig fara sa astepte consultarea cu PSD. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, despre votul pentru Hellvig: Nu e bine sa fie toata puterea la un partid, un principiu care se aplica doar PSD-ului. il vom vota pe Hellvig (VIDEO)

Liderul PSD Victor Ponta a anuntat ca formatiunea pe care o conduce il va vota pe Eduard Hellvig in Parlament pentru preluarea conducerii SRI, insa a mentionat ca discutia de anul trecut, privind impartirea.

Ce a spus Victor Ponta despre programul Internet in scoala ta

Premierul Victor Ponta a admis, luni, ca a participat la semnarea programului Internet in scoala ta, dar ca nu cunoaste si nu poate sa comenteze suspiciunile de frauda, legate de acest caz in care este vizata firma fratelui lui Sebastian Ghita, SC 2K Telecom SRL.

Ponta, despre Hellvig: Nu am nimic impotriva lui, ba din contra, este un om cu care am lucrat foarte bine

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca nu are nimic cu persoana lui Eduard Hellvig si ca nominalizarea acestuia la sefia SRI este buna ca persoana, dar ca PSD ar fi dorit pe cineva neimplicat politic, astfel.

Ponta, despre o eventuala chemare ca martor in dosarul Referendumul: Ma duc cu toata inima (VIDEO)

Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat luni ca, in cazul in care va fi chemat ca martor la inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Referendumul, in care este cercetat Liviu Dragnea, se va.

Premierul Victor Ponta, solidar cu romanii care au protestat la sediul Channel 4 din Londra (VIDEO)

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, duminica, pe contul de Twitter, solidaritatea fata de romanii care au protestat in fata sediului de la Channel 4. imi exprim solidaritatea cu romanii care protesteaza cu.

Victor Ponta: Eduard Hellvig a fost coautorul, alaturi de mine, de Crin Antonescu, la lovitura de stat din 2012. Este o propunere buna/ Despre decizia UNPR de a il sustine pe Hellvig la sefia SRI: E dreptul lor, nu e ceva de guvernare

Victor Ponta a declarat vineri dimineata ca Eduard Hellvig reprezinta, ca persoana, o propunere buna pentru conducerea SRI, insa a comentat ironic faptul ca acesta a fost coautor alaturi de el, Crin Antonescu si Liviu Dragnea la lovitura de stat din 2012. El a mai spus, pentru Mediafax, intrebat daca are o pozitie publica fata de anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare.

Ponta, despre Hellvig: A fost coautorul loviturii de stat din 2012, alaturi de mine, Antonescu si Dragnea. Ca persoana, cred ca propunerea e buna (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca PSDva da un raspuns luni in ceea ce priveste sustinerea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, adaugand ca parerea sa despre acesta, ca persoana, este buna. Premierul a.

Ce spune Ponta despre decizia UNPR de a-l sustine pe Hellvig la sefia SRI

Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, vineri,in legatura cu anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, ca a fost facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare, ingormeaza Mediafax.

Premierul Victor Ponta, solidar cu romanii care protesteaza la sediul Channel 4 din Londra (FOTO)

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, duminica, pe contul de Twitter, solidaritatea fata de romanii care protesteaza in fata sediului de la Channel 4. imi exprim solidaritatea cu romanii care protesteaza cu.

Adrian Nasatse il ironizeaza pe Victor Ponta: Ce imagine a postat dupa o declaratie a premierului (FOTO)

Fostul premier Adrian Nastase, intr-o postare pe blogul sau, pe Victor Ponta dupa ce aacesta a declarat ca PSD trebuie reformat prin masuri radicale adoptate membrilor sai. E nevoie de pregatirea Consiliului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )