Libnet.ro
UNICEF

01:06

Traian Basescu, despre modificarea legilor justitiei: Cum ar arata o tara in care Dragnea stabileste judecatorii si ministrul Justitiei executa? (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre modificarea legilor justitiei: Cum ar arata o tara in care Dragnea stabileste judecatorii si ministrul Justitiei executa? (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV propunerile de modificare a legilor justitiei anuntate de ministrul Tudorel Toader. Fostul presedinte al Romaniei a. continuă pe B1

Reactia DIICOT la modificarea Legilor Justitiei: Trecerea Inspectiei Judiciare la Ministerul Justitiei duce la control politic

Procurorii DIICOT au criticat, miercuri, proiectul de modificare a Legilor Justitiei, avertizand ca trecerea Inspectiei Judiciare la Ministerul Justitiei ar duce la control politic .

Traian Basescu, despre dezvaluirile lui Daniel Dragomir: Mi se par greu credibile aceste informatii (VIDEO)

Prezent in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a comentat si dezvaluirile facute colonelul in rezerva Daniel Dragomir, fost.

LIVEVIDEO Motiunea simpla PSD, stapanul justitiei?!, dezbatuta in Camera Deputatilor. Tudorel Toader despre modificarea legilor justitiei: Facem ca la 'engleji', ca la 'franceji', unde lucrurile merg bine. / Despre cercetarea disciplinara a 3 procurori D

Motiunea simpla PSD, stapanul justitiei?! Chiar asa. , initiata de grupurile parlamentare ale PNL si USR, este dezbatuta marti dupa-amiaza in plenul Camerei Deputatilor, urmand sa fie supusa la vot miercuri. Semnatarii motiunii arata, in textul documentului, ca doresc sa traga un nou semnal de alarma in legatura cu asaltul pornit impotriva independentei Justitiei. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, intr-un discurs tinut in plenul Camerei Deputatilor, ca modificarile propuse de el sunt inspirate din legislatia altor tari europene, iar proiectul de lege nu are inca o forma finala. Facem ca la engleji, . ) ca la franceji, unde lucrurile merg bine, a motivat Tudorel Toader. UPDATE 1: Tudorel Toader in plenul Camerei Deputatilor: Proiectul de lege de modificare a legilor justitiei - n. red. ) nu are o forma finala. Va rog sa nu imi conferiti meritul de a fi avut initiativa de modificare a legilor justitiei, este meritul CSM-ului. UPDATE 2: Tudorel Toader despre cercetarea disciplinara de catre Inspectia Judiciara a trei procurori DNA, dupa ancheta privind OUG 13: Vedem trei procurori sunt la randul lor anchetati. O consecinta pe care o gasesc mai mult decat fireasca. Eu nu-mi inchipui ca un procuror in Romania nu stie ca el este in paradigma infaptuirii legii, nu in paradigma substituirii legiuitorului.

VIDEO Motiunea simpla PSD, stapanul justitiei?!, dezbatuta in Camera Deputatilor. Tudorel Toader despre modificarea legilor justitiei: Facem ca la 'engleji', ca la 'franceji', unde lucrurile merg bine. / Despre cercetarea disciplinara a 3 procurori DNA d

Motiunea simpla PSD, stapanul justitiei?! Chiar asa. , initiata de PNL si USR, a fost dezbatuta marti in plenul Camerei Deputatilor, urmand sa fie supusa la vot miercuri. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, intr-un discurs tinut in plenul Camerei Deputatilor, ca modificarile propuse de el sunt inspirate din legislatia altor tari europene, iar proiectul de lege nu are inca o forma finala. Va rog sa nu imi conferiti meritul de a fi avut initiativa de modificare a legilor justitiei, este meritul CSM-ului, a mai spus Tudorel Toader. Despre cercetarea disciplinara de catre Inspectia Judiciara a trei procurori DNA, dupa ancheta privind OUG 13, el spune ca: O consecinta pe care o gasesc mai mult decat fireasca. Eu nu-mi inchipui ca un procuror in Romania nu stie ca el este in paradigma infaptuirii legii, nu in paradigma substituirii legiuitorului.

Asociatia Procurorilor cere CSM sa avizeze negativ proiectul de modificare a legilor justitiei

Asociatia Procurorilor din Romania a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii sa avizeze negativ proiectul de modificare a legilor Justitiei, propus de ministrul Tudorel Toader. Asociatia procurorilor considera ca o parte dintre propunerile din proiectul de lege ar putea afecta grav independenta si functionarea sistemului judiciar.

Asociatia Procurorilor cere CSM sa avizeze negativ proiectul de modificare a Legilor Justitiei

Asociatia Procurorilor din Romania APR) a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa avizeze negativ intregul pachet legislativ de modificare a Legilor Justitiei, propus de catre ministrul Tudorel Toader.

Traian Basescu, atac dur la adresa unui deputat PSD: Cat de ridicol suna acel politician

Fostul presedinte Traian Basescu a participat luni in Parlament la adoptarea unei declaratii prin care se marcheaza implinirea a 20 de ani de la semnarea Partneriatului strategic cu Statele.

Traian Basescu: BNR are interesul sa nu intram in zona euro, altfel doctor Isarescu nu ar mai putea sa dea lectii docte de la inaltimea scaunului de guvernator al Bancii Nationale

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa celor care se opun intrarii Romaniei in zona euro si l-a nominalizat in acest sens pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu .

Traian Basescu: Sunt interese ale unor partide si banci sa nu trecem la moneda euro. Daca s-ar intampla, doctor Isarescu nu ar mai da lectii docte

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca in Romania sunt partide si banci, inclusiv Banca Nationala, care nu au interesul trecerii la moneda euro, pentru ca este este un business sa nu intri in zona euro, in conditiile in care politica.

VIDEO. Deputatii dezbat motiunea impotriva lui Tudorel Toader pe tema legilor Justitiei. Cand va avea loc votul final

Deputatii dezbat, marti, motiunea simpla pe Justitie, initiata de grupurile parlamentare ale PNL si USR si intitulata PSD stapanul justitiei?! Chiar asa. Votul final va avea loc, miercuri.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )