Libnet.ro
UNICEF

14:15

Traian Basescu, despre motivele pentru care Avocatul Poporului a contestat Legea care ii interzice lui Liviu Dragnea sa fie premier: Am vazut parte din motivare. Este absolut puerila

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, despre motivele pentru care Avocatul Poporului a contestat Legea care ii interzice lui Liviu Dragnea sa fie premier: Am vazut parte din motivare. Este absolut puerila

Presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, a calificat, joi, drept puerila motivarea Avocatului Poporului in cazul sesizarii la Curtea Constitutionala a Legii care interzice persoanelor condamnate penal sa fie membri in Guvern. in opinia sa, Victor Ciorbea a ramas acelasi supus al PSD. continuă pe România Liberă

Ce spune Traian Basescu despre inregistrarea in care sustine ca Romania este un stat mafiot

Fostul presedinte Traian Basescu confirma inregistrarea audio prezentata de Romania TV, televiziunea patronata de Sebastian Ghita, in care afirma ca Romania este un stat mafiot. Traian Basescu spune ca nu s-a intalnit niciodata cu judecatoarea Camelia Bogdan, desi in inregistrare sustine altceva. Camelia Bogdan l-a condamnat la 10 ani de inchisoare pe Dan Voiculescu.

Traian Basescu, despre inregistrarea video difuzata de Sebastian Ghita: Eu nu am stiut ca cineva inregistreaza. Marea problema este daca cel care a facut-o avea un mandat de la o institutie a statului

Fostul presedinte Traian Basescu a facut, joi, noi precizari cu privire la inregistrarea difuzata de Sebastian Ghita, in care seful PMP vorbeste despre informatii pe care le-ar fi primit in legatura cu dosarul ICA, cauza in care a fost condamnat Dan Voiculescu. Astfel, Basescu a precizat ca nu stia ca a fost inregistrat, marea problema fiind daca inregistrarea a fost facuta in baza unui mandat de la o institutie a statului.

Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu: A indemnat la lichidarea statalitatii Moldovei prin anexare la Romania!

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat, marti, 3 ianuarie, decretul prin care i-a retras cetatenia moldoveneasca lui Traian Basescu. Printre motivele care au stat la baza acestei decizii a sefului statului se enumera faptul ca fostul presedinte al Romaniei nu ar respecta independenta si suveranitatea Republicii Moldova, pledand deschis pentru unirea celor doua maluri ale Prutului.

Culisele unui atac la CCR: Avocatul Poporului s-a razgandit doar de dragul lui Liviu Dragnea

Argumentatia prin care Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, contesta la Curtea Constitutionala legea care interzice unui condamnat penal sa fie membru al Guvernului contrazice nu doar jurisprudenta constanta a CCR, ci chiar argumentele pe care Victor Ciorbea le-a exprimat, in fata CCR, in spete asemanatoare.

Ghita a dat publicitatii o inregistrare din biroul lui Traian Basescu

ACTUALIZARE 21:00 Sebastian Ghita a publicat un nou videoclip, in care Traian Basescu da de inteles ca marile dosare din justitie au fost orchestrate Sebastian Ghita continua seria dezvaluirilor pe care le realizeaza prin declaratii filmate la distanta si difuzate la postul Romania TV. in ultimul sau videoclip apare o inregistrare din biroul fostului presedinte Traian Basescu, din perioada in care acesta inca era in functie, in care acesta discuta despre traseul marilor procese din justitie *ACTUALIZARE 08:53 Sebastian Ghita: Kovesi m-a abordat, in cladirea SRI, pentru a stabili impreuna cu mine cum sa distruga Realitatea TV.

Basescu iL ATACA pe Avocatul Poporului: Motivarea lui este ABSOLUT PUERILA (VIDEO)

Liderul PMP Traian Basescu a comanetat, joi, la Parlament, demersul Avocatului Poporului la CCR privind legea care le interzice condamnatilor penali sa ocupe functii in Guvern. Fostul presedinte este de.

Avocatul Poporului a contestat la CCR legea care interzice persoanelor condamnate sa faca parte din Guvern

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat, joi, pentru News. ro, ca a trimis la Curtea Constitutionala sesizarea privind Legea 90/2001 care prevede ca pot fi membri ai Guvernului doar persoanele care nu au suferit condamnari penale si nu se gasesc in unul dintre cazurile de incompatibilitate. Amintim ca, din cauza acestei legi, Liviu Dragnea nu poate ocupa legal functia de premier, deoarece a fost condamnat definitiv in dosarul Referendumul. Citeste contestatia depusa de Avocatul Poporului la CCR in documentul atasat.

AVOCATUL POPORULUI sustine ca nu a sesizat CCR pentru a-l FAVORIZA pe DRAGNEA: Sper ca punctul de vedere al purtatorului de cuvant al Administratiei Prezidentiale nu reprezinta si punctul de vedere al presedintelui Romaniei

Avocatul Poporului s-a aratat surprins de afirmatiile purtatorului de cuvant al Presedintiei vizand demersul sau de a ataca la Curtea Constitutionala legea ce interzice condamnatilor sa ocupe.

Va putea fi DRAGNEA PREMIER? Avocatul Poporului a ajuns la CCR pentru a contesta legea care NU permite unui condamnat penal sa ocupe functii in guvern

Avocatul Poporului a ajuns , joi, la Curtea Constitutionala pentru a contesta legea 90/ 2001 care interzice unui condamnat penal sa ocupe functii in guvern, potrivit stiripesurse. ro. Sunt argumente.

Avocatul Poporului a trimis la CCR sesizarea la legea care interzice persoanelor condamnate sa fie in Guvern

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat, pentru News. ro , ca a trimis la Curtea Constitutionala sesizarea in privinta Legii 90/2001 care prevede ca pot fi membri ai Guvernului persoanele care nu au suferit condamnari penale si nu se gasesc in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )