Libnet.ro
UNICEF

13:31

Traian Basescu, despre sarbatorirea de catre Ponta a trei ani de la caderea Guvernului MRU: Este cea mai bizara aniversare din UE (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre sarbatorirea de catre Ponta a trei ani de la caderea Guvernului MRU: Este cea mai bizara aniversare din UE (VIDEO)

Intr-o interventie televizata la postul nostru de televiziune, fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca sarbatorirea de catre premierul Ponta a trei ani de la caderea guvernarii lui Mihai Razvan. continuă pe B1

Traian Basescu: Victor Ponta a pierdut alegerile ca un gugustiuc

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca sarbatorirea de catre premierul Ponta a trei ani de la caderea guvernarii lui Mihai Razvan Ungureanu este cea mai bizara sarbatoare din Uniunea Europeana.

FOTO. Traian Basescu, apel catre presedinte si premier pentru salvarea romanului rapit in Burkina Faso

Traian Basescu: Asa ca, domnilor Ponta si Iohannis treziti-va si puneti in miscare toata forta institutiilor statului. Daca nu stiti, va spun eu ca este imposibil sa nu avem resurse in Africa de West. Nu faceti din Iulian Gheorghe simbolul neputintei voastre si a Romaniei, pentru ca vor plati romani nevinovati, nu voi .

Victor Ponta, mesaj pentru Traian Basescu la trei ani de la caderea guvernului MRU

Premierul Victor Ponta invita parlamentarii care au votat acum trei ani motiunea de cenzura care a dus la schimbarea guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu sa participe luni la un eveniment pe aceasta tema,.

Victor Ponta, mesaj pentru Traian Basescu la trei de la caderea guvernului MRU

Premierul Victor Ponta invita parlamentarii care au votat acum trei ani motiunea de cenzura care a dus la schimbarea guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu sa participe luni la un eveniment pe aceasta tema,.

Traian Basescu, la B1 TV: Justitia trebuie perfectionata/ Sunt un adversar declarat al arestului preventiv/Ponta a pierdut alegerile ca un gugustiuc

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca nu trebuie sa consideram Justitia ca fiind una perfecta si ca perfectionarea ei trebuie sa continue. Basescu spune ca este un adversar al arestului preventiv atunci cand gravitatea infractiunii nu o impune, iar persoana este cercetata de mai multi ani de zile si pe baza de denunturi afirmand ca judecatorii din caile de atac vor avea tot timpul tendinta sa-si sustina colegii procurori. Despre declaratiile unor inculpati care sustin ca procurorii le-au cerut informatii despre Traian Basescu: Cred ca sunt anumiti procurori care vor doar scalpuri la cingatoare, doar ca sa se laude ca ei l-au arestat pe x sau pe y.

Ce a declarat Ponta la marcarea celor trei ani de la preluarea puterii

Motiunea de cenzura din 27 aprilie 2012 si venirea la putere a opozitiei de atunci a fost o schimbare istorica, unica in istoria dupa Revolutia din 1989, a afirmat liderul PSD, Victor Ponta, cu ocazia marcarii a trei ani de la preluarea puterii de catre actuala majoritate parlamentara, potrivit Mediafax.

Retrocedare SCANDALOASA semnata de Traian Basescu, avocat Ioana Basescu

Pe vremea cand era primar al Capitalei, Traian Basescu a retrocedat o casa compusa din subsol, parte si trei etaje, aparent unei persoane necunoscute din Brasov, iar avocat in acest caz a fost fiica edilului de.

Traian Basescu, nou mesaj despre romanul rapit in Burkina Faso: Presedintele si premierul isi ascund indiferenta si neputinta la umbra celulor de criza

Fostul presedinte Traian Basescu a transmis, vineri, un nou mesaj, prin intermediul paginii de Facebook, in chestiunea delicata privind cetateanul roman Iulian Gheorghe, rapit in Burkina Faso. Basescu afirma.

Traian Basescu: Exista oameni intrebati de procurorii DNA daca stiu ceva despre mine. Am informatii in acest sens

Fostul presedinte Traian Basescu insinueaza ca procurorii DNA cauta informatii despre acesta, precizand ca au fost astfel de declaratii facute in fata judecatorilor, fara a da insa niciun nume.

Traian Basescu: Exista oameni intrebati de procurorii DNA daca stiu ceva despre mine. Am informatii in acest sens (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, vineri, in cadrul unei interventii telefonice pentru postul B1Tv, despre speculatia potrivit careia fostul sef al statului ar fi fost parte al fugii lui Omar Hayssam din.

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )