Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, mesaj pentru Traian Basescu la trei de la caderea guvernului MRU

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj pentru Traian Basescu la trei de la caderea guvernului MRU

Premierul Victor Ponta invita parlamentarii care au votat acum trei ani motiunea de cenzura care a dus la schimbarea guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu sa participe luni la un eveniment pe aceasta tema,. continuă pe Antena3

Victor Ponta, mesaj pentru Traian Basescu la trei ani de la caderea guvernului MRU

Premierul Victor Ponta invita parlamentarii care au votat acum trei ani motiunea de cenzura care a dus la schimbarea guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu sa participe luni la un eveniment pe aceasta tema,.

Traian Basescu, mesaj vehement pe Facebook: Daca va fi nevoie, am sa ma bat 10 ani si pentru apararea mandatelor mele

Am sa ma bat politic pentru apararea mandatelor mele! a scris pe Facebook fostul presedinte Traian Basescu intr-o postare vehementa in care acuza ca RoTV, Rtv, A3 sunt in campanie furibunda impotriva mea. Fostul sef al statului sustine ca aceste televiziuni sunt uneori, alimentate chiar de institutii ale statului devenite obediente stapinilor pentru ca unii isi doresc sa fie vesnici in functii.

Traian Basescu, nou mesaj despre romanul rapit in Burkina Faso: Presedintele si premierul isi ascund indiferenta si neputinta la umbra celulor de criza

Fostul presedinte Traian Basescu a transmis, vineri, un nou mesaj, prin intermediul paginii de Facebook, in chestiunea delicata privind cetateanul roman Iulian Gheorghe, rapit in Burkina Faso. Basescu afirma.

Traian Basescu: Am sa ma bat politic pentru apararea mandatelor mele!

Traian Basescu a anuntat, printr-un mesaj pe Facebook, ca va lupta politic pentru a-si apara mandatele. Fostul sef al statului a denuntat campania furibunda dusa de anumite televiziuni impotriva lui, pentru a-l discredita si pentru a distruge cei zece ani ai in care a condus Romania.

FOTO. Traian Basescu, apel catre presedinte si premier pentru salvarea romanului rapit in Burkina Faso

Traian Basescu: Asa ca, domnilor Ponta si Iohannis treziti-va si puneti in miscare toata forta institutiilor statului. Daca nu stiti, va spun eu ca este imposibil sa nu avem resurse in Africa de West. Nu faceti din Iulian Gheorghe simbolul neputintei voastre si a Romaniei, pentru ca vor plati romani nevinovati, nu voi .

Cristina Pocora: ii cer lui Victor Ponta scaderea TVA-ului la 5% pentru produsele pentru cresterea si ingrijirea copiilor

Deputata PNL Cristina Pocora ii cere premierului Victor Ponta prin intermediul unui mesaj video postat pe pagina personala de Facebook sa micsoreze TVA-ul la 5% pentru toate produsele destinate copiilor.

Victor Ponta: UE este o parte integrata a vietii noastre, iar acest statut ne ofera numeroase avantaje de ordin economic si social

Premierul Victor Ponta a trasnmis samata un mesaj cu ocazia implinirii a zece ani de la semnarea Tratatului de Aderare a Romaniei la UE, subliniind ca statutul de membra a UE ofera tarii noastre multe avantaje.

Victor Ponta: Statutul de membru al UE ne ofera numeroase avantaje de ordin economic si social, precum si beneficii de securitate sau diplomatice

Astazi, Uniunea Europeana este deja o parte integrata a vietii noastre, iar acest statut ne ofera numeroase avantaje de ordin economic si social, precum si beneficii de securitate sau diplomatice, a scris premierul Victor Ponta intr-un mesaj pe pagina sa de facebook.

Dupa cei trei ani cuminti, Victor Ponta face dinti

Domnul prim-ministru Victor Ponta serbeaza trei ani de la ocuparea Guvernului, festiv, printr-o ceremonie-soparla la care ii invita si pe actualii sefi ai opozitiei care au votat impotriva cabinetului MRU. Ca sa arate ca i-au crescut si dintii la implinirea celor trei anisori in functie, domnul Ponta face si o listuta cu invitati surpriza.

Predoiu il ataca pe Victor Ponta: Unul dintre cei mai mediocri ministri politici

Prim vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a lansat un atac la adresa lui Victor Ponta, pe care l-a apreciat ca fiind unul dintre ce mai medriocri ministrii, dupa ce premierul a anuntat ca, luni, va avea loc la Palatul Parlamentului evenimentul 3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )