Libnet.ro
UNICEF

00:07

Retrocedare SCANDALOASA semnata de Traian Basescu, avocat Ioana Basescu

Antena3 Antena3,
Retrocedare SCANDALOASA semnata de Traian Basescu, avocat Ioana Basescu

Pe vremea cand era primar al Capitalei, Traian Basescu a retrocedat o casa compusa din subsol, parte si trei etaje, aparent unei persoane necunoscute din Brasov, iar avocat in acest caz a fost fiica edilului de. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Justitia e subiect de dezbatere, sa se obisnuiasca! Sunt unii procurori care cauta scalpuri sa le puna la cingatoare

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unei interventii telefonice la postul B1Tv, ca justitia ar trebui sa se obisnuiasca cu faptul ca este subiect de dezbatere. Interventia lui Traian.

Traian Basescu: Justitia e subiect de dezbatere, sa se obisnuiasca! Sunt unii procurori care cauta scalpuri sa le puna la cingatoare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unei interventii telefonice la postul B1Tv, ca justitia ar trebui sa se obisnuiasca cu faptul ca este subiect de dezbatere. Interventia lui Traian.

Traian Basescu, la B1 TV: Justitia trebuie perfectionata/ Sunt un adversar declarat al arestului preventiv/Ponta a pierdut alegerile ca un gugustiuc

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca nu trebuie sa consideram Justitia ca fiind una perfecta si ca perfectionarea ei trebuie sa continue. Basescu spune ca este un adversar al arestului preventiv atunci cand gravitatea infractiunii nu o impune, iar persoana este cercetata de mai multi ani de zile si pe baza de denunturi afirmand ca judecatorii din caile de atac vor avea tot timpul tendinta sa-si sustina colegii procurori. Despre declaratiile unor inculpati care sustin ca procurorii le-au cerut informatii despre Traian Basescu: Cred ca sunt anumiti procurori care vor doar scalpuri la cingatoare, doar ca sa se laude ca ei l-au arestat pe x sau pe y.

Eugen Tomac: Traian Basescu nu are cum sa stea acasa si sa-si creasca nepotii. Nici PSD, nici PNL, nu l-au facut sa taca

Presedintele PMP, Eugen Tomac, spune ca fostul sef al statului, Traian Basescu, nu poate sa stea linistit si sa-si creasca nepotii, precizand ca PMP incearca sa se bucure din plin de expertiza lui Traian Basescu.

Izaura Anghel, marturie care il implica pe Traian Basescu in dosarul fratelui sau. Cati bani ar fi primit fostul presedinte

Fostul presedinte, Traian Basescu, a fost implicat de fiica lui Sandu Anghel, Izaura, in marturia pe care a facut-o, vineri, in fata magistratilor Tribunalului Constanta, in dosarul in care Mircea Basescu este judecat de trafic de influenta. Izaura a spus ca presedintele a primit 300. 000 de euro, jumatate din suma pe care familia ei i-a platit-o lui Mircea Basescu pentru ca Bercea Mondial sa primeasca o pedeapsa mai mica si sa iasa din inchisoare.

Traian Basescu, nou mesaj despre romanul rapit in Burkina Faso: Presedintele si premierul isi ascund indiferenta si neputinta la umbra celulor de criza

Fostul presedinte Traian Basescu a transmis, vineri, un nou mesaj, prin intermediul paginii de Facebook, in chestiunea delicata privind cetateanul roman Iulian Gheorghe, rapit in Burkina Faso. Basescu afirma.

Cat de puternic este Traian Basescu? Fostul presedinte, analizat de psiholog!

Traian Basescu este un barbat puternic si comvingator. Este concluzia unui psiholog care a analizat in amanunt modul in care fostul presedinte isi tine discursurile si cum li se adreseaza interlocutorilor si competitorilor. Iata ce declara specialistul.

Traian Basescu: Victor Ponta a pierdut alegerile ca un gugustiuc

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca sarbatorirea de catre premierul Ponta a trei ani de la caderea guvernarii lui Mihai Razvan Ungureanu este cea mai bizara sarbatoare din Uniunea Europeana.

Traian Basescu: Justitia, sa se obisnuiasca cu faptul ca este subiect de dezbatere

Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unei interventii telefonice la postul B1Tv, ca justitia ar trebui sa se obisnuiasca cu faptul ca este subiect de dezbatere, dupa ce Mirel Palada a declarat ca fostul sef al statului a declarat, in trecut, ca anumite persoane trebuie sa mearga la puscarie.

Traian Basescu, despre sarbatorirea de catre Ponta a trei ani de la caderea Guvernului MRU: Este cea mai bizara aniversare din UE (VIDEO)

Intr-o interventie televizata la postul nostru de televiziune, fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca sarbatorirea de catre premierul Ponta a trei ani de la caderea guvernarii lui Mihai Razvan.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )