Libnet.ro
UNICEF

08:45

Traian Basescu a discutat cu John McCain si alti 2 senatori americani despre noua situatie de securitate din Europa de Est

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu a discutat cu John McCain si alti 2 senatori americani despre noua situatie de securitate din Europa de Est

Presedintele Traian Basescu i-a primit sambata la Cotroceni pe senatorii americani John McCain, Ron Johnson si Chris Murphy ocazie cu care au discutat despre noua situatie de securitate din Europa de Est, informeaza Administratia Prezidentiala. Oficialii americani l-au asigurat pe presedintele Basescu de sprijinul Senatului SUA. continuă pe Hotnews

Senatorii americani John McCain, Chris Murphy si Ron Johnson vor efectua vizite in Romania

Trei senatori americani influenti, John McCain, Chris Murphy si Ron Johnson, vor efectua vizite in Romania, Bulgaria si Polonia saptamana aceasta. Senatorii Chris Murphy democrat), John McCain republican) si.

Elena Udrea: Trebuie sa finalizam proiectele lui Traian Basescu, in 2016 vom fi principala forta politica (VIDEO)

Elena Udrea, candidat la sefia PMP, a sustinut la Congresul partidului ca formatiunea trebuie sa finalizeze proiectele asumate de presedintele Traian Basescu si poate sa devina in 2016 principala forta .

Traian Basescu va participa sambata la investirea presedintelui ucrainean Petro Porosenco

Presedintele Traian Basescu va particpa maine, incepand cu ora 11. 00, la ceremonia de investire a lui Petro Porosenco in functia de presedinte al Ucraine. Evenimentul va avea loc la sediul Radei Supreme.

Traian Basescu: Romania are nevoie de controlul banului public. Multumesc Curtii de Conturi pentru sfaturi (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta, guvernatorul BNR Mugur Isarescu, presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, directorul SIE, Teodor Melescanu, Patriarhul BOR, Daniel, participa .

Adrian Radulescu, fostul consilier al lui Traian Basescu, candideaza la sefia PMP, la Congresul din 7 iunie

Presedintele PMP Dambovita, Adrian Radulescu, fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, va candida pentru functia de presedinte al PMP, la primul Congres organizat al formatiunii.

Partidul lui Traian Basescu are mai multe functii decat candidati dornici sa le ocupe

Partidul lui Traian Basescu are mai multe functii decat candidati dornici sa le ocupe. Totusi, au gasit trei oameni care vor sa fie sefi peste partid: Cristian Diaconescu, Adrian Papahagi si Adrian Radulescu.

Traian Basescu: Curtea de Conturi este unul din pilonii statului. Ati reusit sa tineti sub control utilizarea banului public

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, dupa decorarea mai multor reprezentanti ai Curtii de Conturi, ca institutia este unul din pilonii statului, laudand activitatea ei. Curtea de Conturi este unul din.

Traian Basescu: Curtea de Conturi este unul din pilonii statului. Ati reusit sa tineti sub control utilizarea banului public (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, dupa decorarea mai multor reprezentanti ai Curtii de Conturi, ca institutia este unul din pilonii statului, laudand activitatea ei. Curtea de Conturi este unul din.

De aproape doua saptamani, Traian Basescu nu a mai iesit la declaratii

Traian Basescu iese public astazi pentru prima data de la izbucnirea scandalului cu Bercea Mondial. La Palatul Cotroceni are loc ceremonia de decorare a mai multor reprezentanti ai Curtii de Conturi. De aproape.

VIDEO Gratiata de puscarie, condamnata la saracie. Acasa la femeia eliberata de Traian Basescu

Angela Lican, o femeie de 38 de ani din satul Valea Rosie judetul Calarasi), a fost gratiata marti de presedintele Traian Basescu din motive umanitare. Ea ispasea o pedeapsa de doi ani si sase luni de inchisoare pentru furt si lasase acasa o saracie lucie si cinci copii minori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )