Libnet.ro
UNICEF

18:30

Traian Basescu: Dreapta trebuie sa aiba un singur candidat la alegerile prezidentiale

B1 B1,
Traian Basescu: Dreapta trebuie sa aiba un singur candidat la alegerile prezidentiale

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV, ca dupa europarlamentare, dreapta trebui sa aleaga un singur candidat pentru alegerile. continuă pe B1

Traian Basescu: Dreapta trebuie sa aiba un singur candidat la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV, ca dupa europarlamentare, dreapta trebui sa aleaga un singur candidat pentru alegerile.

Traian Basescu recomanda un singur candidat de dreapta la prezidentiale

Presedintele Traian Basescu a declarat ca partidele de dreapta trebuie sa stabileasca niste criterii in cursul lunii iunie, iar din iulie sa spuna: acesta este candidatul aliantei, adaugand ca, daca i se va cere, se va implica in aceste.

Traian Basescu: Trebuie sa recunoastem ca Preafericitul Daniel e un tip foarte pragmatic

Presedintele Traian Basescu a declarat joi ca nu crede ca Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, va permite implicarea preotilor in campaniile electorale din acest an, asa cum de altfel a procedat si in trecut.

Traian Basescu: Sefii parchetelor si ai Inaltei Curti trebuie propusi de CSM. Efectele vor fi in zona economica, daca Ponta si tata socru pun mana pe justitie, SRI si alte structuri

Reformele din Justitie nu sunt ireversibile, a declarat joi presedintele Traian Basescu, in studiourile EVZ TV, pledand ca propunerile pentru procurorii sefi si judecatorii de la Inalta Curte sa fie facute de catre Consiliul Superior al Magistraturii.

Presedintele Traian Basescu, la B1 TV, de la ora 11.00

Presedintele Traian Basescu este invitat astazi, de la ora 11. 00, la emisiunea Evenimentul Zilei. Seful statului va vorbi despre alegerile europarlamentare din 25 mai, despre eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Cristian Diaconescu, despre ultimele evolutii din Ucraina, dar si despre imixtiunea politicului in Justitie.

Presedintele Traian Basescu, in direct pe B1 TV, de la ora 11:00 - Este invitatul emisiunii Evenimentul Zilei

Seful statului, Traian Basescu, este invitatul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1 TV incepand cu ora 11:00. Presedintele Romaniei va vorbi despre alegerile europarlamentare, masurile economice luate de.

Traian Basescu, invitat in studiourile EVZ TV: Romania va ramane pentru mult timp tara de granita a NATO si UE si trebuie sa fie extrem de puternica / Va fi categoric o crestere a prezentei militare NATO in Romania

Reformele nu sunt ireversibile, a declarat presedintele Traian Basescu in studiourile EVZ, precizand ca partenerii externi nu pot face nimic altceva decat declaratii, nu pot interveni in mod brutal in deciziile politice, uitati-va in Ungaria. Riscul transformarii intr-un stat in care partenerii nu mai au incredere are efecte in zona economica, sustine presedintele, care avertizeaza ca asta e perspectiva daca Ponta si tata socru vor pune mana pe justitie, SRI sau alte structuri, DNA. Exista riscul numirilor. Presedintele are ultima semnatura la numiri, la Inalta Curte, la parchete, la SRI, sunt niste parghii care chiar ar da puterea totala PSD, a precizat Basescu. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

Traian Basescu insista ca ar fi un bun premier. Iata ce spun SONDAJELE

Traian Basescu insista ca ar fi un bun premier, chiar daca ultimul sondaj de opinie arata ca 53% dintre romani nu-l vor in ruptul capului in fruntea Guvernului. Trebuie sa ai majoritate, in orice caz, va.

VIDEO Vasile Blaga: Presedintele Traian Basescu este cetatean roman, poate sa sprijine pe oricine

Presedintele PDL Vasile Blaga a afirmat joi la Ploiesti ca nu este deranjat de faptul ca Traian Basescu este un sustinator al PMP in campania pentru europarlamentare pentru ca presedintele este cetatean roman si poate sa sprijine pe oricine. Blaga a mai spus, insa, ca de fiecare data cand Traian Basescu a fost in dificultate, PDL a fost singurul partid care i-a fost alaturi.

LIVETEXT Traian Basescu, invitat in studiourile EVZ TV, de la ora 11,00

Reformele nu sunt ireversibile, a declarat presedintele Traian Basescu in studiourile EVZ, precizand ca partenerii externi nu pot face nimic altceva decat declaratii, nu pot interveni in mod brutal in deciziile politice, uitati-va in Ungaria. Riscul transformarii intr-un stat in care partenerii nu mai au incredere are efecte in zona economica, sustine presedintele, care avertizeaza ca asta e perspectiva daca Ponta si tata socru vor pune mana pe justitie, SRI sau alte structuri, DNA. Exista riscul numirilor. Presedintele are ultima semnatura la numiri, la Inalta Curte, la parchete, la SRI, sunt niste parghii care chiar ar da puterea totala PSD, a precizat Basescu. HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )