Libnet.ro
UNICEF

15:30

Traian Basescu recomanda un singur candidat de dreapta la prezidentiale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu recomanda un singur candidat de dreapta la prezidentiale

Presedintele Traian Basescu a declarat ca partidele de dreapta trebuie sa stabileasca niste criterii in cursul lunii iunie, iar din iulie sa spuna: acesta este candidatul aliantei, adaugand ca, daca i se va cere, se va implica in aceste. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu: Dreapta trebuie sa aiba un singur candidat la alegerile prezidentiale

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV, ca dupa europarlamentare, dreapta trebui sa aleaga un singur candidat pentru alegerile.

Traian Basescu: Dreapta trebuie sa aiba un singur candidat la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, joi, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV, ca dupa europarlamentare, dreapta trebui sa aleaga un singur candidat pentru alegerile.

VIDEO Vasile Blaga: Presedintele Traian Basescu este cetatean roman, poate sa sprijine pe oricine

Presedintele PDL Vasile Blaga a afirmat joi la Ploiesti ca nu este deranjat de faptul ca Traian Basescu este un sustinator al PMP in campania pentru europarlamentare pentru ca presedintele este cetatean roman si poate sa sprijine pe oricine. Blaga a mai spus, insa, ca de fiecare data cand Traian Basescu a fost in dificultate, PDL a fost singurul partid care i-a fost alaturi.

LIVETEXT Traian Basescu, invitat in studiourile EVZ TV, de la ora 11,00

Reformele nu sunt ireversibile, a declarat presedintele Traian Basescu in studiourile EVZ, precizand ca partenerii externi nu pot face nimic altceva decat declaratii, nu pot interveni in mod brutal in deciziile politice, uitati-va in Ungaria. Riscul transformarii intr-un stat in care partenerii nu mai au incredere are efecte in zona economica, sustine presedintele, care avertizeaza ca asta e perspectiva daca Ponta si tata socru vor pune mana pe justitie, SRI sau alte structuri, DNA. Exista riscul numirilor. Presedintele are ultima semnatura la numiri, la Inalta Curte, la parchete, la SRI, sunt niste parghii care chiar ar da puterea totala PSD, a precizat Basescu. HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

Traian Basescu, invitat in studiourile EVZ TV: Romania va ramane pentru mult timp tara de granita a NATO si UE si trebuie sa fie extrem de puternica / Va fi categoric o crestere a prezentei militare NATO in Romania

Reformele nu sunt ireversibile, a declarat presedintele Traian Basescu in studiourile EVZ, precizand ca partenerii externi nu pot face nimic altceva decat declaratii, nu pot interveni in mod brutal in deciziile politice, uitati-va in Ungaria. Riscul transformarii intr-un stat in care partenerii nu mai au incredere are efecte in zona economica, sustine presedintele, care avertizeaza ca asta e perspectiva daca Ponta si tata socru vor pune mana pe justitie, SRI sau alte structuri, DNA. Exista riscul numirilor. Presedintele are ultima semnatura la numiri, la Inalta Curte, la parchete, la SRI, sunt niste parghii care chiar ar da puterea totala PSD, a precizat Basescu. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

Presedintele Traian Basescu, la B1 TV, de la ora 11.00

Presedintele Traian Basescu este invitat astazi, de la ora 11. 00, la emisiunea Evenimentul Zilei. Seful statului va vorbi despre alegerile europarlamentare din 25 mai, despre eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Cristian Diaconescu, despre ultimele evolutii din Ucraina, dar si despre imixtiunea politicului in Justitie.

Presedintele Traian Basescu, in direct pe B1 TV, de la ora 11:00 - Este invitatul emisiunii Evenimentul Zilei

Seful statului, Traian Basescu, este invitatul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1 TV incepand cu ora 11:00. Presedintele Romaniei va vorbi despre alegerile europarlamentare, masurile economice luate de.

Traian Basescu, apel catre Putin sa isi utilizeze autoritatea pentru a permite buna functionare a Misiunii OSCE in Ucraina

Presedintele Traian Basescu face apel la presedintele Rusiei, Vladimir Putin, sa condamne ferm actiunile ilegale de natura militara din regiunea Donetsk si sa utilizeze toata autoritatea sa pentru a permite.

Presedintele Traian Basescu a felicitat Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a felicitat Republica Moldova cu ocazia intrarii in vigoare a deciziei privind introducerea acesteia printre statele ai caror ceta and teni vor putea circula fara viza in spa and tiul Schengen.

Presedintele Traian Basescu si-a exprimat satisfactia pentru eliminarea vizelor UE pentru cetatenii Republicii Moldova

Presedintele Traian Basescu si-a exprimat, luni, satisfactia pentru eliminarea vizelor UE pentru cetatenii Republicii Moldova, prin intermediul unui mesaj transmis de Administratia Prezidentiala. Vreau sa.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )