Libnet.ro
UNICEF

07:30

Traian Basescu: Romania trebuie sa ramana in continuare un beneficiar net de fonduri europene

B1 B1,
Traian Basescu: Romania trebuie sa ramana in continuare un beneficiar net de fonduri europene

Presedintele Traian Basescu a anuntat intr-o conferinta de presa ca la intalnirile de vineri cu oficialii europeni de la Bruxelles se va interesa de cadrul fiscal multianual pentru 2014-2020. Ma. continuă pe B1

Traian Basescu: Vom vedea care este drumul de urmat pentru scurtarea perioadei pana cand Romania va deveni membra Schengen/ Problema romilor este o problema europeana si trebuie tratata la nivel european

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, dupa intalnirea cu presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, ca a discutat cu aceasta despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen, acces care pentru moment este oarecum suspendat datorita evolutiilor interne din Romania. Presedintele a precizat ca in perioada urmatoare autoritatile vor vedea care este drumul de urmat pentru scurtarea perioadei pana cand Romania va deveni membra a spatiului Schengen.

Graham Watson, in exclusivitate la Antena3: Traian Basescu trebuie sa demisioneze!

Joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, in direct de la Strasbourg, liderul liberalilor europeni, Graham Watson, ii cere demisia lui Traian Basescu. Graham Watson a declarat ca domnul Traian Basescu a.

Graham Watson LIVE: Traian Basescu trebuie sa demisioneze!

In aceasta seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, in direct de la Strasbourg, liderul liberalilor europeni, Graham Watson, ii cere demisia lui Traian Basescu. Urmareste LIVE Sinteza Zilei numai.

Amnesty International: Ministrii francezi care vin in Romania trebuie sa evite ...

Amnesty International indeamna Romania si Franta sa evite operatiunile de evacuare a romilor, recomandand delegatiei guvernamentale franceze care va veni la Bucuresti sa evite atitudinea ipocrita folosita ca pretext pentru expulzarea etnicilor romi, potrivit Mediafax. Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, si ministrul-delegat pentru Afaceri Europene, Bernard Cazeneuve, vor avea, miercuri, la Bucuresti, intalniri cu presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta, ministrii Muncii .

O delegatie a Comisiei de la Venetia vine sa verifice Romania. Trebuie sa vedem daca se respecta principiile statului de drept

O delegatie a Comisiei de la Venetia va verifica, incepand de astazi, daca in Romania se respecta principiile statului de drept. Prima intalnire va fi cu presedintele Traian Basescu. Pe parcursul vizitei in.

Traian Basescu, ministrilor francezi: Romania NU-SI ALUNGA niciun CETATEAN de pe ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la intalnirea cu Ministrul francez de Interne, Manuel Valls, si ministrul-delegat pentru Afaceri Europene, Bernard Cazeneuve, ca Romania NU-SI ALUNGA niciun CETATEAN de pe teritoriul sau. Citeste si: SUTE de ROMI au luat cu ASALT Capitala: Protestul se MUTA de la GUVERN la PRESEDINTIE Presa franceza: Vizita DELICATA in Romania pentru ministrii Manuel Valls si Bernard Cazaneuve, dupa declaratii CONTROVERSATE despre romiGeoana: Romania .

LIVETEXT Traian Basescu: Nu ma mai schimba nimic. E greu sa ma mai schimb dupa 61 de ani de viata

Presedintele Romaniei Traian Basescu a declarat, joi seara, intrebat cum vede o a treia suspendare, ca e greu sa-l mai schimbe ceva dupa 61 de ani de viata. Basescu merge maine la Bruxelles pentru a discuta cu oficialii europeni o serie de probleme de actualitatea pentru Romania.

Traian Basescu: Nu avem niciun motiv sa modificam tinta de aderare la Euro in 2015

Traian Basescu a declarat, joi, ca Romania nu are motive sa modifice tinta de aderare la moneda europeana, fixata pentru 2015, si ca mentinerea tintei ar indreptati Romania sa puna conditii in cadrul.

Plangere penala impotriva lui Traian Basescu si a Curtii Constitutionale

Ioan Ghise a depus, joi dimineata, o plangere penala contra lui Traian Basescu. Senatorul il acuza pe presedinte de uzurpare de calitati oficiale si propaganda impotriva statului totalitar. Ghise a depus o.

Ghise a depus plangeri penale impotriva lui Traian Basescu si judecatorilor CCR

Ioan Ghise a anuntat, joi dimineata, ca a depus la Parchet o plangere penala contra lui Traian Basescu. Senatorul il acuza pe presedinte de uzurpare de calitati oficiale si propaganda in favoarea statului.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )