Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVETEXT Traian Basescu: Nu ma mai schimba nimic. E greu sa ma mai schimb dupa 61 de ani de viata

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Traian Basescu: Nu ma mai schimba nimic. E greu sa ma mai schimb dupa 61 de ani de viata

Presedintele Romaniei Traian Basescu a declarat, joi seara, intrebat cum vede o a treia suspendare, ca e greu sa-l mai schimbe ceva dupa 61 de ani de viata. Basescu merge maine la Bruxelles pentru a discuta cu oficialii europeni o serie de probleme de actualitatea pentru Romania. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Nu ma schimba nimic! Bucurosi le-om duce toate

Presedintele Romaniei Traian Basescu a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a doua reintoarcere la Palatul Cotroceni nu ii schimba in niciun fel perspectiva de conducere. Fiind intrebat ce.

Traian Basescu: Nu ma schimba nimic! Despre o posibila noua suspendare: Bucurosi le-om duce toate!

Presedintele Romaniei Traian Basescu a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a doua reintoarcere la Palatul Cotroceni nu ii schimba in niciun fel perspectiva de conducere. Fiind intrebat ce.

Traian Basescu, catre Comisia de la Venetia: Cateva institutii politice au facut abuzuri in lant. O parte au fost corectate mai tarziu

Traian Basescu s-a intalnit luni cu membrii Comisiei de la Venetia si i-a asigurat ca institutiile statului functioneaza, desi guvernul si majoritatea parlamentara a facut unele abuzuri. Oficialii.

Traian Basescu: Problema romilor se va rezolva prin educatie si nu in doua zile, punandu-i in avion

Presedintele Traian Basescu a mai precizat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca o alta tema pe care o va aborda la Bruxelles va aborda va fi problema romilor expatriati din Franta. Nu voi ezita sa.

Ioan Ghise a depus PLANGERI PENALE impotriva lui Traian Basescu si a sase judecatori ai CCR.

Chestorul liberal al Senatului, Ioan Ghise, a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca a depus, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), plangeri penale impotriva presedintelui Traian Basescu si a sase dintre judecatorii Curtii Constitutionale, scrie Agerpres. In plangerea indreptata impotriva lui Traian Basescu, ce a fost inaintata, in cursul zilei de miercuri, procurorului general, senatorul PNL explica faptul ca presedintele poate fi acuzat de uzurpare de .

Graham Watson, in exclusivitate la Antena3: Traian Basescu trebuie sa demisioneze!

Joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, in direct de la Strasbourg, liderul liberalilor europeni, Graham Watson, ii cere demisia lui Traian Basescu. Graham Watson a declarat ca domnul Traian Basescu a.

Blestemul Dosarului Flota... traume traite de cei care l-au gasit pe Traian Basescu vinovat

Expertul Mina Cornaciu, unul dintre cei patru specialisti care au stabilit ca Traian Basescu si restul inculpatilor au prejudiciat statul roman cu peste 300 de milioane de dolari, a fost scoasa din viata.

Traian Basescu: Nu avem niciun motiv sa modificam tinta de aderare la Euro in 2015

Traian Basescu a declarat, joi, ca Romania nu are motive sa modifice tinta de aderare la moneda europeana, fixata pentru 2015, si ca mentinerea tintei ar indreptati Romania sa puna conditii in cadrul.

Traian Basescu: Romania trebuie sa ramana in continuare un beneficiar net de fonduri europene

Presedintele Traian Basescu a anuntat intr-o conferinta de presa ca la intalnirile de vineri cu oficialii europeni de la Bruxelles se va interesa de cadrul fiscal multianual pentru 2014-2020. Ma.

Traian Basescu: Ma duc la Bruxelles cu un mesaj precis - institutiile Romaniei au rezistat la efortul la care au fost supuse de majoritatea parlamentara

Presedintele Traian Basescu a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, agenda pe care o va avea in cadrul vizitei la Bruxelles. Presedintele a precizat ca vizita o face la cerererea sa, pentru a discuta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )