Libnet.ro
UNICEF

17:30

Traian Basescu: Acordul de la Geneva nu e suficient de clar legat de responsabilitatile privind Ucraina

B1 B1,
Traian Basescu: Acordul de la Geneva nu e suficient de clar legat de responsabilitatile privind Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca Acordul de la Geneva nu a fost suficient de clar pentru a asigura obligatii celor care nu au responsabilitati privind situatia Ucrainei. in ceea ce priveste. continuă pe B1

Basescu: Acordul de la Geneva nu e suficient de clar legat de responsabilitatile privind Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, ca a citit cu atentie Acordul de la Geneva, iar pozitia Romaniei este ca actul nu a fost suficient de clar pentru a asigura obligatii celor care au responsabilitati privind situatia Ucrainei.

Basescu: Acordul de la Geneva, privind responsabilitatile Ucrainei, neclar

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca a citit cu atentie Acordul de la Geneva, iar pozitia Romaniei este ca actul nu a fost suficient de clar pentru a asigura obligatii celor care au responsabilitati privind situatia Ucrainei.

LIVE TEXT Traian Basescu: Actiunea guvernului de la Kiev e corecta. E clar ca Federatia Rusa are in Estul Ucrainei militari specializati pentru astfel de operatiuni. / Nu cred ca vreo tara NATO va fi atacata. / Avem o mare problema pentru ca foarte multi

Presedintele Traian Basescu este invitat miercuri la ora 11:00 la emisiunea Adevarul Live, transmisa de B1 Tv. Traian Basescu va discuta cu jurnalistii Dan Marinescu - redactor sef Adevarul - si Liviu Iolu. Temele anuntate sunt situatia din Ucraina, comisia de ancheta Nana, dar si baronii locali.

Traian Basescu: Actiunea guvernului de la Kiev e corecta. E clar ca Federatia Rusa are in Estul Ucrainei militari specializati pentru astfel de operatiuni. / Nu cred ca vreo tara NATO va fi atacata. / Avem o mare problema pentru ca foarte multi rezervist

Presedintele Traian Basescu este invitat miercuri la ora 11:00 la emisiunea Adevarul Live, transmisa de B1 Tv. Traian Basescu va discuta cu jurnalistii Dan Marinescu - redactor sef Adevarul - si Liviu Iolu. Temele anuntate sunt situatia din Ucraina, comisia de ancheta Nana, dar si baronii locali.

VIDEO Traian Basescu despre modificarile aduse legii administratiei publice: Am considerat ca legea e corecta, nu ii va feri pe hoti de procurori. Se reduce spectacolul daca nu mai ai primari, din ce sa traim daca nu avem spectacolul arestarilor?

Presedintele Traian Basescu a afirmat vineri, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, cu referire la modificarile aduse de Parlament legii administratiei publice locale, ca Am considerat ca promulgarea legii e corecta si legea e corecta. In toate cele 20 de zile plus trei zile in control la Consiliul legislativ nu a existat nicio observatie, nici de la Parchete, nici de la ANI. Legea a facut obiectul unor discutii foarte serioase in randul consilierilor. Seful statului a mai spus, raspunzand unei intrebari a unui jurnalist, ca Nu este un lucru rau si nu ii va feri pe hoti legea - n. red. ) de procurori. Traian Basescu a adaugat ca Cred ca masura e corecta, se face un transfer de responsabilitate exact catre cel care ii furnizeaza primarului dispozitia de restituire. ) Cred ca e masura corecta, mai mult, va asigur ca vor fi primari care vor delega foarte mult si altii care vor delega foarte putin.

Traian Basescu: ii rog pe politicieni sa aiba in vedere Legea privind finantarea campaniei

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca roaga politicieni si partidele sa aiba in vedere Legea 78/2000, care prevede sanctiuni pentru cei care nu respecta regulile de finantare a campaniei. Seful.

Traian Basescu: Este nevoie urgent de o noua lege a sanatatii, recomand proiectul din timpul lui Boc

Presedintele Traian Basescu a atras atentia vineri seara ca Romania are nevoie urgent de o noua lege a sanatatii, care sa ii trateze pe doctori cu respect, prin remuneratii, si prin aplicarea careia pacientii sa isi primeasca drepturile. Declaratiile.

Traian Basescu: Ce s-a intamplat la Spitalul de Arsi denota ca Romania are nevoie urgent de o noua lege a sanatatii

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, in contextul scandalului operatiilor estetice de la Spitalul de Arsi din Capitala, ca Romania are nevoie urgenta de o noua lege a sanatatii. Ce s-a intam.

Traian Basescu: Electoratul din Romania trebuie sa inteleaga foarte bine miza alegerilor europarlamentare

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, la ora 17. 30, la Palatul Cotroceni. Cele mai importante declaratii ale presedintelui-Vreau sa trag un semnal de alarma privind desfasurarea cam.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 17.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 17. 30, la Palatul Cotroceni, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )