Libnet.ro
UNICEF

09:45

Traian Basescu: Ianukovici sa nu foloseasca Armata, opozitia sa se delimiteze de elementele radicale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: Ianukovici sa nu foloseasca Armata, opozitia sa se delimiteze de elementele radicale

Presedintele Traian Basescu reia apelul la adresa presedintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici, de a nu folosi Armata impotriva protestelor, si, de asemenea, la liderii opozitiei, sa se delimiteze de elementele radicale violente, solutia fiind. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu ii cere lui Ianukovici sa nu foloseasca Armata

Presedintele Traian Basescu reia apelul la adresa lui Victor Ianukovici, presedintele Ucrainei, de a nu folosi Armata impotriva protestatarilor si sa se delimiteze de elementele radicale violente, solutia fiind satisfacerea revendicarilor opozitiei si alegerile anticipate, conform unui comunicat publicat azi pe site-ul Presedintiei.

Traian Basescu, ingrijorat de situatia din Ucraina: Ianukovici sa nu foloseasca Armata in reprimarea protestelor din strada

Presedintele Traian Basescu isi reafirma profunda ingrijorare fata de degradarea continua a situatiei din Ucraina. Traian Basescu spune ca situatia actuala poate degenera intr-un conflict de proportii .

Traian Basescu, apel catre Viktor Ianukovici

Pre and sedintele Traian Basescu a facut un apel catre omologul sau ucrainean, Viktor Ianukovici, pentru a nu recurge la for and ta and si sa nu ordone reprimarea protestatrilor, potrivit unui comunicat al Administra and tiei Preziden and tiale.

Traian Basescu face apel la Ianukovici sa nu ordone reprimarea protestatarilor din Ucraina

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a facut un apel la omologul sau ucrainean, Viktor Ianukovici, sa nu ordone reprimarea protestatarilor din Kiev si din celelalte orase ale tarii, aratandu-se profund ingrijorat de valul de violenta si de pierderile de vieti omenesti produse in confruntari, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, apel catre Viktor Ianukovici

Pre and sedintele Traian Basescu a facut un apel catre omologul sau ucrainean, Viktor Ianokovici, pentru a nu recurge la for and ta and si sa nu ordone reprimarea protestatrilor, potrivit unui comunicat al Administra and tiei Preziden and tiale.

Presedintele Traian Basescu a facut un apel catre Viktor Ianukovici pentru a nu folosi forta pentru reprimarea protestatarilor din Kiev

Presedintele Traian Basescu a facut un apel catre omologul sau ucrainean, Viktor Ianokovici, pentru a nu recurge la forta si sa nu ordone reprimarea protestatrilor, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Presedintele Traian Basescu a facut un apel catre Viktor Ianukovici sa nu ordone reprimarea protestatarilor din Kiev

Presedintele Traian Basescu a facut un apel catre omologul sau ucrainean, Viktor Ianokovici, pentru a nu recurge la forta si sa nu ordone reprimarea protestatrilor, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Pozitia ROMANIEI fata de violentele fara precedent din Ucraina. Mesajul transmis de presedintele Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu face un apel la presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, sa nu ordone reprimarea protestatarilor din Ucraina, el aratandu-se profund ingrijorat de valul de violenta si de .

Antonescu: Traian Basescu vede ca Iohannis este cheia blocajului din USL

Presedintele PNL Crin Antonescu a raspuns, miercuri seara, acuzatiilor de imaturitate ale presedintelui Traian Basescu la adresa sa si a presedintelui PSD Victor Ponta, scrie Digi24. Traian Basescu.

Traian Basescu le scrie presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, cerandu-le sa demareze procedurile pentru numirea Avocatului Poporului

Presedintele Traian Basescu le-a trimis o scrisoare presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, solicitandu-le, in virtutea atributiei constitutionale de a veghea la buna functionare a autoritatilor publice, sa demareze procedurile pentru numirea Avocatului Poporului. In contextul in care Avocatul Poporului este o institutie esentiala in cadrul democratiei constitutionale, nu este justificata prelungirea unei situatii de interimat ce afecteaza buna functionare a mecanismului constitutional de protectie a drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice, arata seful statului, in scrisoare. Ecaterina Teodorescu ocupa interimar functia de Avocat al Poporului din 20 decembrie 2013, dupa demisia lui Crisu Anastasiu.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )