Libnet.ro
UNICEF

18:30

Traian Basescu: Niciodata Romania nu a fost mai sigura din punct de vedere al securitatii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: Niciodata Romania nu a fost mai sigura din punct de vedere al securitatii

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la ceremonia organizata la Cotroceni de marcare a zece ani de la aderarea la NATO, ca niciodata Romania nu a fost mai sigura din punctul de vedere al securitatii decat este astazi. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: Romania nu a fost niciodata mai sigura.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la ceremonia organizata la Cotroceni de marcare a zece ani de la aderarea la NATO, ca Romania nu a fost niciodata mai sigura din punctul de vedere al securitatii decat este astazi, relateaza Mediafax. Presedintele a transmis un omagiu celor cazuti la datorie si condoleante familiilor celor care s-au jertfit in lupta. Traian Basescu a declarat ca, dincolo de incarcatura simbolica a momentului aniversar actual, noile amenintari din mediul .

Traian Basescu, despre justitie: Daca ma uit la justitia din 2000 si la cea din 2014, puteti fi mandri de progrese

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Congresul Avocatilor din Romania, ca, uitandu-se la justitia din 2000 si cea din 2014, atat avocatii cat si judecatorii si procurorii pot fi mandri de.

VIDEO Traian Basescu: Victor Viorel, iti spun de acum: 'Or sa primeasca Finantele camioane de facturi pentru oameni care nu au alimentat niciodata'/ Daca Ponta nu intelege de unde poate reduce cheltuieli, sint gata sa-i arat in 30 de minute

Presedintele Traian Basescu a sustinut luni, la ora 15. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, in care a salutat inceperea dezangajarii fortelor militare ale Rusiei de la frontiera cu Ucraina. Ulterior, Traian Basescu a vorbit despre acciza la carburant, afirmand ca acesta este o masura pentru baronii locali si transmitandu-i premierului un mesaj: Daca Ponta nu intelege de unde poate redcue cheltuieli, sint gata sa-i arat in 30 de minute, fara sa afecteze deloc finantarea pentru functionarea institutiilor. Din buget se pot taia excesele. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratia presedintelui.

Traian Basescu, Ion Iliescu si Emil Constantinescu, impreuna la ceremonia de la Palatul Cotroceni pentru celebrarea a 10 ani de la intrarea in NATO/ Basescu: Romania a atins cel mai inalt nivel de securitate din intreaga ei existenta

La Palatul Cotroceni a avut loc luni, incepind cu ora 11. 00, o ceremonia dedicata implinirii a zece de la intrarea Romaniei in NATO. La ceremonie au participat, alaturi de presedintele Traian Basescu, si fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu. Premierul Victor Ponta a anuntat luni dimineata ca nu participa la ceremonie pentru ca e o petrecere a lui Basescu, nu are nici o treaba cu NATO. Administratia Prezidentiala i-a adresat premierului Ponta pe 26 martie o invitatie oficiala pentru ceremonia de luni, a declarat pentru HotNews. ro Bogdan Oprea, purtatorul de cuvint al Presedintiei. Cei doi fosti presedinti si presedintele Traian Basescu au sustinut fiecare un discurs in cadrul ceremoniei. Intra in articol pentru declaratii.

Ponta: Ceea ce face Traian Basescu este un joc politic pentru partidul dnei Udrea.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, laAntena 3 ca banii din acciza la combustibili merg in infrastructura, iar ceea ce face Traian Basescu este un joc politic pentru partidul dnei Udrea, datoria mea este sa le explic oamenilor cum se intampla lucrurile cu banii astia si ce vrem sa facem in continuare cu ei. Eu nu mai vreau ca un presedinte din Romania sa fie de o asemenea joasa factura, vreau ca viitorul presedinte sa vorbeasca respectuos, cu dvs, a spus Ponta. Daca aveam vreo .

Traian Basescu refuza GRATIEREA lui Gigi Becali

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, neacordarea gratierii individuale lui George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a acestuia, decizie care a fost transmisa solicitantului, se arata.

Traian Basescu: Romania e capabila sa-si valorifice resursa de inteligenta in IT si sa devina un campion al modernizarii

Romania este capabila sa-si valorifice resursa de inteligenta pe care o are in domeniul IT si sa devina un campion al modernizarii in acest domeniu, a afirmat presedintele Traian Basescu, sambata, la Brasov, potrivit Agerpres.

VIDEO Traian Basescu: Romania e capabila sa-si valorifice resursa de inteligenta in IT si sa devina un campion al modernizarii

Romania este capabila sa-si valorifice resursa de inteligenta pe care o are in domeniul IT si sa devina un campion al modernizarii in acest domeniu, a afirmat presedintele Traian Basescu, sambata, la Brasov, potrivit Agerpres.

Traian Basescu: FMI nu obliga Romania sa introduca taxa la combustibil, e o suferinta inutila pentru economie

Presesdintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca primul ministrul Victor Ponta are fracturi de logica in ceea ce priveste acciza la carburanti, speficicand ca Fondul.

Traian Basescu: FMI nu obliga Romania sa introduca taxa la combustibil, e o suferinta inutila pentru economie (VIDEO)

Presesdintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca primul ministrul Victor Ponta are fracturi de logica in ceea ce priveste acciza la carburanti, speficicand ca Fondul.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )