Libnet.ro
UNICEF

17:46

Traian Basescu, ironie la adresa lui Liviu Dragnea: ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a dezis de problema gratierii

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, ironie la adresa lui Liviu Dragnea: ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a dezis de problema gratierii

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, miercuri la sedinta Consiliului Executiv National al partidului, ca e multumit de faptul ca Liviu Dragnea si social-democratii s-au dezis de problema. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Multumesc lui Dumnezeu ca Dragnea cu tot cu PSD s-au dezis de problema gratierii, pentru ca asta imi va permite sa o sustin ca independent

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat miercuri ca va sustine legea gratierii de pe o pozitie independenta, in contextul in care liderul PSD, Liviu Dragnea a facut un pas inapoi,.

Traian Basescu: Multumesc lui Dumnezeu ca Dragnea s-a dezis de problema gratierii. Romania are nevoie de o gratiere larga

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat miercuri, la sedinta Consiliului Executiv National al partidului, ca e multumit de faptul ca Liviu Dragnea si social-democratii s-au dezis de problema gratierii, pentru ca acest lucru ii va permite sa sustina o astfel de lege de pe o pozitie independenta, pentru ca Romania are nevoie de o gratiere larga, relateaza News. ro.

Traian Basescu: Multumesc lui Dumnezeu ca Dragnea cu tot cu PSD s-au dezis de problema gratierii

Traian Basescu, presedintele PMP, a declarat, miercuri, ca PSD si Liviu Dragnea s-au dezis de problema gratierii, iar acest lucru ii va permite lui sa o sustina de pe pozitii independente. Basescu a.

Cum si-a schimbat radical Liviu Dragnea pozitia fata de gratiere: in ianuarie o cerea imperativ, azi o respinge

Liviu Dragnea a fost astazi protagonistul unei repozitionari complete fata de gratierea condamnatilor, anuntand ca gratierea nu e in programul de guvernare si ca ia in calcul renuntarea la proiect. Dar ce spunea Liviu Dragnea in ianuarie? Daca in cateva luni Romania nu initiaza un pachet de masuri printre care si legea gratierii, de aceasta amenda de la CEDO - n. red. ) nu scapam. La acel moment, proiectul initial al gratierii, pregatit de Florin Iordache, il ajuta direct pe Dragnea sa scape de condamnare.

Liviu Dragnea: O lege a gratierii nu rezolva problemele din justitie

ACTUALIZARE 16:52 Serban Nicolae: E unul care canta mai bine decat mine? Cu atat mai bine tarii si lui cu atat mai bine Senatorul PSD Serban Nicolae considera ca schimbarea sa din functiile de presedinte al Comisiei juridice si de lider de grup nu este o sanctiune, ci un fel de act politic. *ACTUALIZARE 15:40 Dragnea, despre comportamentul deputatului Bacalbasa: Nu putem fi de acord cu interventii publice necivilizate si obscene *ACTUALIZARE 14:45 Dragnea: Nu dau drumul Legii gratierii la Camera pana nu am garantii ca pachetul legislativ din care face parte rezolva problema *ACTUALIZARE 13:32 Comitetul Executiv National al PSD a decis, inlocuirea lui Serban Nicolae cu Mihai Fifor la sefia grupului PSD din Senat si cu Robert Cazanciuc la Comisia juridica *ACTUALIZARE 12:26 Liviu Dragnea vrea in continuare ca Serban Nicolae sa fie sanctionat.

Traian Basescu, atac la Petre Roman: Stai in banca ta

Traian Basescu a avut un schimb dur de replici cu fostul premier Petre Roman, dar si cu secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. Totul a inceput dupa ce Basescu spunea ca Laura Codruta Kovesi.

Traian Basescu cere acum retragerea proiectului gratierii: Nu are ce cauta nici macar la Comisie, legea trebuie retrasa de Guvern

Senatorul PMP Traian Basescu a declarat luni ca proiectul legii gratierii unor pedepse nu trebuie sa fie trimis la Comisia juridica, ci retras de Guvern pentru ca nu isi atinge obiectivele pentru care a fost propus, scrie Agerpres. Declaratiile lui Basescu vin dupa ce Senatul a respins amendamentele pe care el le-a adus la acest proiect si care vizau gratierea unor fapte de coruptie.

Liviu Dragnea: Se duce o campanie foarte bine platita ca programul de guvernare sa nu se puna in practica

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca exista o campanie foarte bine platita al carei scop este acela ca programul de guvernare al PSD sa nu fie pus in practica, informeaza.

Liviu Dragnea: Se duce o campanie foarte bine platita pentru ca acest program de guvernare sa nu se puna in practica

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca se duce o campanie foarte bine platita ca programul de guvernare al PSD sa nu fie pus in practica.

Liviu Dragnea, mesaj ferm: Se duce o campanie bine platita ca acest program de guvernare sa nu se puna in practica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca se duce o campanie foarte bine platita ca programul de guvernare al PSD sa nu fie pus in practica. Eu nu am de gand sa cedez, cu toata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )