Libnet.ro
UNICEF

14:45

Liviu Dragnea: Se duce o campanie foarte bine platita ca programul de guvernare sa nu se puna in practica

B1 B1,
Liviu Dragnea: Se duce o campanie foarte bine platita ca programul de guvernare sa nu se puna in practica

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca exista o campanie foarte bine platita al carei scop este acela ca programul de guvernare al PSD sa nu fie pus in practica, informeaza. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Se duce o campanie foarte bine platita pentru ca acest program de guvernare sa nu se puna in practica

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca se duce o campanie foarte bine platita ca programul de guvernare al PSD sa nu fie pus in practica.

Liviu Dragnea, mesaj ferm: Se duce o campanie bine platita ca acest program de guvernare sa nu se puna in practica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca se duce o campanie foarte bine platita ca programul de guvernare al PSD sa nu fie pus in practica. Eu nu am de gand sa cedez, cu toata.

Un senator PNL il acuza pe Liviu Dragnea ca nu cunoaste programul Guvernului Grindeanu. Disputa a pornit de la indemnizatia pentru mame

Senatorul PNL Florin Citu il acuza pe presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ca nu cunoaste programul de guvernare dupa care se ghideaza Cabinetul Grindeanu.

Cum si-a schimbat radical Liviu Dragnea pozitia fata de gratiere: in ianuarie o cerea imperativ, azi o respinge

Liviu Dragnea a fost astazi protagonistul unei repozitionari complete fata de gratierea condamnatilor, anuntand ca gratierea nu e in programul de guvernare si ca ia in calcul renuntarea la proiect. Dar ce spunea Liviu Dragnea in ianuarie? Daca in cateva luni Romania nu initiaza un pachet de masuri printre care si legea gratierii, de aceasta amenda de la CEDO - n. red. ) nu scapam. La acel moment, proiectul initial al gratierii, pregatit de Florin Iordache, il ajuta direct pe Dragnea sa scape de condamnare.

Liviu Dragnea: O lege a gratierii nu rezolva problemele din justitie

ACTUALIZARE 16:52 Serban Nicolae: E unul care canta mai bine decat mine? Cu atat mai bine tarii si lui cu atat mai bine Senatorul PSD Serban Nicolae considera ca schimbarea sa din functiile de presedinte al Comisiei juridice si de lider de grup nu este o sanctiune, ci un fel de act politic. *ACTUALIZARE 15:40 Dragnea, despre comportamentul deputatului Bacalbasa: Nu putem fi de acord cu interventii publice necivilizate si obscene *ACTUALIZARE 14:45 Dragnea: Nu dau drumul Legii gratierii la Camera pana nu am garantii ca pachetul legislativ din care face parte rezolva problema *ACTUALIZARE 13:32 Comitetul Executiv National al PSD a decis, inlocuirea lui Serban Nicolae cu Mihai Fifor la sefia grupului PSD din Senat si cu Robert Cazanciuc la Comisia juridica *ACTUALIZARE 12:26 Liviu Dragnea vrea in continuare ca Serban Nicolae sa fie sanctionat.

Liviu Dragnea, adevarul despre legea salarizarii unitare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, la Craiova, ca a facut Legea salarizarii unitare cu Lia Olguta Vasilescu si un alt oltean, Darius Valcov, fost ministru de Finante,.

Liviu Dragnea, in cautarea unei scuze pentru a intarzia la receptia presedintelui Klaus Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, la Craiova, raspunzand unei intrebari, ca s-ar putea sa intarzie la receptia de Ziua Europei, organizata joi de presedintele Klaus.

Liviu Dragnea: Maine s-ar putea sa intarzii la receptia de la Cotroceni, caut o scutire ceva sa motivez

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, la Craiova, raspunzand unei intrebari, ca s-ar putea sa intarzie la receptia de Ziua Europei, organizata joi de presedintele Klaus Iohannis, dar ca va cauta o scutire ceva sa motiveze, relateaza News. ro.

Traian Basescu, ironie la adresa lui Liviu Dragnea: ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a dezis de problema gratierii

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, miercuri la sedinta Consiliului Executiv National al partidului, ca e multumit de faptul ca Liviu Dragnea si social-democratii s-au dezis de problema.

Liviu Dragnea, despre legea gratierii: Trebuie sa ne gandim serios daca este oportuna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National, ca social-democratii trebuie sa se gandeasca serios daca Legea gratierii mai este.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )