Libnet.ro
UNICEF

11:15

Traian Basescu si Kelemen Hunor au afectat din nou independenta Justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu si Kelemen Hunor au afectat din nou independenta Justitiei

Inspectia Judiciara a constatat din nou ca fostul presedinte Traian Basescu si deputatul UDMR Kelemen Hunor au afectat independenta justitiei, potrivit purtatorului de cuvant al institutiei, Tamara Manea. continuă pe Ziarul Bursa

IJ: Traian Basescu a incalcat, din nou, independenta justitiei, prin afirmatiile publice

Fostul presedinte Traian Basescu a incalcat, din nou, independenta justitiei, dupa ce a spus la un post de televiziune ca Inspectia Judiciara si CSM au devenit o maciuca care se aplica in gura oricarei persoane vorbeste despre actul de.

Basescu a incalcat din nou independenta Justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara, dupa declaratiile facute de fostul presedinte Traian Basescu in cadrul unei emisiuni televizate, se arata intr-un comunicat de presa remis de CSM.

Inspectia Judiciara: Kelemen Hunor a afectat independenta justitiei

Declaratiile publice ale lui Kelemen Hunor la adresa condamnarilor din dosarul privatizarilor strategice au afectat independenta justitiei, a stabilit Inspectia Judiciara IJ).

De ce a dat instanta unda verde pentru anchetarea lui Traian Basescu in dosarul Casa din Mihaileanu

Ancheta in dosarul Casa din Mihaileanu a fost suspendata intrucat Traian Basescu a beneficiat de imunitate, insa faptele nu s-au prescris, iar cazul a fost redeschis intrucat a disparut cauza care a impiedicat desfasurarea urmaririi penale. Asa se arata in motivarea deciziei prin care Judecatoria Sectorului 1 a fost de acord cu propunerea procurorilor de redeschidere a dosarului.

Inspectia Judiciara: Traian Basescu a afectat independenta justitiei

Traian Basescu a afectat independenta justitiei pentru ca a atacat modul in care actioneaza procurorii, a decis Inspectia Judiciara. Raportul Inspectiei Judiciare va fi analizat marti in plenul CSM. CSM a mai.

Inspectia judiciara: Traian Basescu a afectat independenta justitiei prin declaratiile facute cu privire la CSM si Inspectia judiciara

Inspectia Judiciara a stabilit luni ca fostul presedinte Traian Basescu a incialcat independenta justitiei prin afirmatiile facute in cadrul unei emisiuni difuzate de B1 TV. Ca urmare a mesajelor publice.

Traian Basescu il ataca din nou pe Victor Ponta: Victor Viorel, mai stii povestea cu sapatul gropii si cine cade in ea?

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza, duminica, un nou atac la adresa premierului Victor Ponta, despre care spune ca are o obsesie numita Traian Basescu si caruia ii aminteste povestea cu sapatul gropii altuia.

Capatana, nou atac la adresa lui Traian Basescu: Are un caracter INFECT!

La iesirea de la instanta din Constanta, Marian Capatana a lansat un nou atac la adresa fostului presedinte, Traian Basescu. Acesta a spus ca Traian Basescu este singurul vinovat pentru tot ceea ce s-a intam.

Traian Basescu demonteaza informatiile publicate de Adriana Saftoiu: Elena Udrea este si a fost de o loialitate si decenta exemplare fata de mine si familia mea

Fostul presedinte Traian Basescu demonteaza, printr-o postare pe Facebook, informatiile dezvaluite de Adriana Saftoiu in cartea sa Cronica de Cotroceni. Astfel, Traian Basescu precizeaza ca nu a cerut niciodat.

FOTO. Reactia lui Traian Basescu la cartea Adrianei Saftoiu. Care sunt procedurile SPP legate de biroul Presedintelui

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a avut, luni, o prima reactie la dezvaluirea Adrianei Saftoiu din cartea sa lansata la Bookfest, Cronici de Cotroceni. Fostul sef de stat a scris pe contul sau de Facebook ca nu a cerut niciodata dosarul medical al niciunui consilier prezidential cu care a lucrat, iar despre faptul ca Adriana Saftoiu l-ar fi sfatuit la numirea directoriilor SRI si SIE, Traian Basescu sustine ca presedintele nu poate numi pe nimeni in aceste functii fiind o atributie exclusiva a Parlamentului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )