Libnet.ro
UNICEF

20:15

Traian Basescu: L-am condamnat pe Visinescu, care a ucis oameni in puscarie, cred ca trebuie sa vina si vremea sa ii condamnam pe ticalosii de astazi (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: L-am condamnat pe Visinescu, care a ucis oameni in puscarie, cred ca trebuie sa vina si vremea sa ii condamnam pe ticalosii de astazi (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in direct in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV despre situatia critica in care se afla Dan Adamescu, care sufera de septicimie dar rudele nu sunt. continuă pe B1

Traian Basescu: Desemnarea premierului nu se face cu aviz de la SRI. E treaba presedintelui, e o decizie politica

Fostul sef al statului, Traian Basescu, a sustinut luni seara ca el, daca ar fi acum sef al statului, nu ar cere serviciilor secrete sa-i prezinte niciun punct de vedere pe tema numelui persoanei care e propusa ca premier, pentru ca nu e treaba lor.

Cum sarbatoresc politicienii: Ce au facut Traian Basescu si Elena Udrea cu ocazia Craciunului (VIDEO)

Craciunul a fost petrecut in familie de politicieni. De la Traian Basescu care s-a mandrit cu cei 3 nepotei, pana la Gabriela Firea si Cristian Busoi, cu totii au urat sarbatori linistite.

Traian Basescu: Dragnea, tu pricepi? Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problema, ci sotul domniei sale

Liderul PMP, Traian Basescu, ii transmite un nou mesaj pe Facebook presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in care afirma ca: Dragnea, tu pricepi? Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problema, ci sotul domniei sale. In locul Presedintelui Iohannis, te-as chema oficial si urgent la Cotroceni si ti-as solicita ferm o alta nominalizare care sa indeparteze orice risc si suspiciune.

Politicienii romani au transmis mesaje de Craciun, pe retelele de socializare. Traian Basescu, Gabriela Firea si Nicusor Dan au publicat poze cu familia |FOTO + VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis, primarul Capitalei, Gabriela Firea, seful PMP, senatorul Traian Basescu, si liderul USR, Nicusor Dan, sunt printre politicienii care au transmis romanilor mesaje de Craciun, prin intermediul retelelor de socializare.

Traian Basescu: Ce crezi ca spun aliatii nostri despre desemnarea lui Shhaideh? Craciun fericit, Dragnea!

Traian Basescu i-a transmis lui Liviu Dragnea in care ii cere sa se gandeasca la impactul propunerii lui Sevil Shhadeih ca prim-ministru asupra relatiilor Romaniei cu aliatii sau din NATO si Uniunea Europeana.

Traian Basescu: Cazul lui Dan Adamescu se refera la prabusirea deliberata a celei mai mari societati de asigurare din Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni seara, la B1 Tv, ca dosarul referitor la omul de afaceri Dan Adamescu nu este cazul Dan Adamescu.

Traian Basescu o elogiaza din nou pe Sevil Shhaideh, insa ii transmite lui Liviu Dragnea ca nu este potrivita sa fie premier. iti recomand sa te trezesti din betia puterii

Presedintele PMP, Traian Basescu, considera ca premierul propus de seful PSD, Liviu Dragnea, este un functionar exceptional, dar nepotrivit pentru aceasta functie.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )