Libnet.ro
UNICEF

17:15

Traian Basescu: Maia Sandu a gresit. Nu asa trebuia sa cada Guvernul. Sa faca rapid alianta cu Pavel Filip pentru a-l elimina de la putere pe Igor Dodon

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Maia Sandu a gresit. Nu asa trebuia sa cada Guvernul. Sa faca rapid alianta cu Pavel Filip pentru a-l elimina de la putere pe Igor Dodon

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu considera ca Maia Sandu a gresit fundamental acum, prin faptul ca a provocat o situatie ce a dus la caderea Guvernului. in opinia lui, solutia cea mai corecta in noul context de la Chisinau este formarea unei majoritati parlamentare proeuropene intre ACUM si PDM. continuă pe Adevărul

Bogan Tirdea, despre criza politica: Maia Sandu vrea sa devina cu orice pret presedintele Republicii Moldova

Deputatul socialist Bogdan Tirdea considera ca premierul Maia Sandu vrea sa devina cu orice pret presedintele Republicii Moldova si din acest motiv intentionat a provocat criza politica de la Chisinau, prin anuntul Guvernului ca isi asuma raspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii, in asa fel ca Maia Sandu sa poata selecta candidatii la functia de procuror general.

Maia Sandu: Igor Dodon se teme de un procuror independent

Premierul Maia Sandu a declarat ca socialistii au depus o motiune de cenzura impotriva Guvernului pentru ca Igor Dodon se teme ca la sefia Procuraturii Generale ar putea ajunge o persoana independenta, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii, asa incat prim-ministrul sa poata selecta candidatii la functia de procuror general.

VIDEO O noua criza politica la Chisnau. Guvernul Maia Sandu a picat. Parlamentul a votat motiunea de cenzura a socialistilor lui Igor Dodon Declaratiile Maiei Sandu - UPDATE

Guvernul Maia Sandu - investit in urma cu 5 luni - a picat, marti, prin motiune de cenzura. Cu votul deputatilor din Partidul Socialistilor si al celor din Partidul Democrat, fondat de oligarhul Vlad Plahotniuc, motiunea de cenzura inaintata de socialistii presedintelui Igor Dodon a trecut. Criza politica majora de la Chisinau s-a declansat dupa decizia Maiei Sandu de a modifica legea procuraturii, ea fiind criticata dur de Dodon. Igor Dodon, primele declaratii dupa demiterea Guvernului: Maia Sandu a provocat caderea Cabinetului, dar chem Blocul ACUM la discutii.

Eugen Tomac, dupa caderea Guvernului de la Chisinau: Maia Sandu va fi viitorul presedinte al Republicii Moldova

Europarlamentarul roman Eugen Tomac considera ca Maia Sandu va fi viitorul presedinte al Republicii Moldova, dupa ce Parlamentul a acordat vor de neincredere Guvernului, iar Maia Sandu a pierdut functia de premier.

Igor Dodon: Maia Sandu a provocat intentionat demisia Guvernului. Nu era niciun sens pentru pasul pe care l-a facut

Igor Dodon a dat vina pe Blocul ACUM si pe Maia Sandu pentru demisia Guvernului. Presedintele tarii considera ca Guvernul a incalcat Constitutia cand si-a asumat raspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii. Seful statului e de parere ca Maia Sandu intentionat a provocat demisia Cabinetului de ministri, pentru ca ar fi constientizat ca nu poate livra rezultate pozitive.

BARNA, DUPA DEMITEREA GUVERNULUI MAIA SANDU: Se pune frana modernizarii si europenizarii de dragul unor corupti

Presedintele USR, Dan Barna, afirma ca ramane ferm alaturi de Maia Sandu dupa demiterea Guvernului de la Chisinau in urma unei motiuni de cenzura, precizand ca in acest mod se pune frana modernizarii si europenizarii Republicii Moldova de dragul unor corupti.

MAIA SANDU: Refuzam sa fim partasi intr-un joc, in care partenerii de coalitie incearca sa captureze statul

Guvernul Republicii Moldova condus de Maia Sandu a picat marti, dupa ce motiunea de cenzura initiata de PSRM a fost adoptata, cu sustinerea parlamentarilor PDM .

Republica Moldova: Guvernul condus de Maia Sandu a picat in urma motiunii de cenzura depusa de PSRM

Guvernul condus de Maia Sandu a picat marti in urma motiunii de cenzura votata in Parlamentul de la Chisinau de 63 de deputati. Pentru caderea Guvernului condus de Maia Sandu au votat deputatii PSRM si.

Eugen Tomac, dupa schimbarea Guvernului de la Chisinau: Maia Sandu va fi viitorul Presedinte al Republicii Moldova

Guvernul condus de Maia Sandu a fost demis marti printr-o motiune de cenzura votata de socialistii lui Igor Dodon si deputatii PDM, fostul partid al oligarhului Vladimir Plahotniuc. in acest context, presedin.

VIDEO Igor Dodon, primele declaratii dupa demiterea Guvernului: Maia Sandu a provocat caderea Cabinetului, dar chem Blocul ACUM la discutii

Presedintele Igor Dodon sustine ca va accepta orice candidatura din partea Blocului proeuropean ACUM pentru functia de premier, in afara de cea a Maiei Sandu. El a acuzt-o pe Maia Sandu ca a provocat intentionat caderea Guvernului, pentru a distrage atentia de la politicile economice esuate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )