Libnet.ro
UNICEF

10:15

Traian Basescu: Mihnea Motoc sa-si dea demisia din functia de ambasador pentru a evita riscul de incompatibilitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu: Mihnea Motoc sa-si dea demisia din functia de ambasador pentru a evita riscul de incompatibilitate

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-o conferinta de presa, ca pentru definitivarea numirii lui Mihnea Motoc in functia de ministru de Externe este necesara semnatura premierului Victor Ponta pentru revocarea din functia de ambasador, pentru a evita riscul de incompatibilitate. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu: Toti ambasadorii - Paris, Londra, Roma, Madrid - au solicitat prin MAE marirea numarului de sectii de votare. / Prioritatea majora pentru Romania e un proiect de buget

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca toti ambasadorii din capitalele europene - Paris, Londra, Roma, Madrid, Berlin - au solicitat prin MAE marirea numarului de sectii de votare la alegerile prezidentiale. As vrea ca romanii sa stie ca ambasadorii au informat corect asupra nevoii de marire a numarului de sectii, inclusiv ambasadorul de la Berlin. Daca e ceva de reprosat, nu e pentru ambasadorii nostri, a precizat Traian Basescu. Seful statului a cerut Guvernului sa urgenteze prezentarea proiectului de buget pentru 2015, cu atat mai mult cu cat in spatiul public sunt discutii extrem de consistente legate de cresterea, scaderea taxelor, nimeni nu stie ce se intampla, alocari pentru investitii, proiecte de mediu, culturale. Traian Basescu a mai anuntat ca a decis sa faca numirea ministrului de Externe si a ministrului Culturii simultan, cerand, insa, demisia lui Mihnea Motoc din corpul diplomatic si revocarea din functia de ambasador, pentru a se evita o situatie de incompatibilitate.

Traian Basescu, despre numirea noilor ministri: Mihnea Motoc trebuie intai retras din Ambasada. Pentru Hegedus Csilla, responsabilitatea apartine Guvernului

Presedintele Traian Basescu a afirmat miercuri, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, ca va face simultan numirea celor doi ministri Mihnea Motoc si Hegedus Csilla, la Ministerul de Externe,.

Traian Basescu a semnat numirile lui Mihnea Motoc si Hegedus Csilla la Externe si Cultura

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti seara, decretele privind numirea lui Mihnea Motoc in functia de ministru de Externe si a lui Hegedus Csilla ca ministru al Culturii. Ceremonia de depunere a.

Traian Basescu a semnat decretele pentru numirea lui Mihnea Motoc la Externe si Hegedus Csilla la Cultura

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti seara, decretele privind numirea lui Mihnea Motoc in functia de ministru de Externe si a lui Hegedus Csilla ca ministru al Culturii, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, remis redactiei. Ceremonia de depunere a juramantului va avea loc miercuri, dupa publicarea decretelor in Monitorul Oficial.

Traian Basescu a explicat de ce Mihnea Motoc inca nu a fost numit ministru de Externe

Presedintele in functie Traian Basescu a explicat, astazi, de ce Mihnea Motoc si Hegedus Csilla nu au preluat inca Ministerul de Externe si Ministerul Culturii.

Noul ministru de Externe: Victor Ponta il propune pe Mihnea Motoc

Victor Ponta a anuntat ca Mihnea Motoc, ambasadorul Romaniei pe langa UE, va fi propus ca ministru de Externe, el preicizand ca propunarea va fi inaintata presedintelui Traian Basescu.

Traian Basescu: Daca legea amnistiei era respinsa mai demult, Romania ar fi fost in Schengen

Presedintele in functie Traian Basescu a explicat, astazi, de ce Mihnea Motoc si Hegedus Csilla nu au preluat inca Ministerul de Externe si Ministerul Culturii.

Victor Ponta il va propune pe ambasadorul Mihnea Motoc la sefia MAE. Motoc, diplomat de cariera

Premierul Victor Ponta a anuntat in sedinta de guvern de marti ca il va propune pe ambasadorul Mihnea Motoc pentru postul de ministru de externe. Motoc, in varsta de 48 de ani, este in prezent ambasadorul Romaniei la Uniunea Europeana si este diplomat de cariera. Motoc ii va lua locul lui Teodor Melescanu, proaspat demisionar, care si el statuse doar 8 zile in functie dupa demisia lui Titus Corlatean - ambii victime ale dezastrului de la votul in strainatate la alegerile prezidentiale. Vezi pe site-ul MAE CV-ul diplomatului Mihnea Motoc.

Victor Ponta: Propunerea pentru ministrul de Externe este ambasadorul Mihnea Motoc

Premierul Victor Ponta a anuntat marti, in sedinta de Guvern, ca il va propune pe ambasadorul extraordinar Mihnea Motoc pentru a prelua sefia Ministerului de Externe, dupa demisia lui Teodor Melescanu, la 8.

Presedintele Traian Basescu a semnat decretele de numire a ministrilor Motoc si Hegedus Csilla

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti seara, decretele de numire a ministrilor Mihea Motoc si Hegedus Csilla, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Domnul presedinte Traian Basescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2645 seconds )