Libnet.ro
UNICEF

10:45

Traian Basescu: N-am fost un presedinte genial, dar atat cat am putut am facut

B1 B1,
Traian Basescu: N-am fost un presedinte genial, dar atat cat am putut am facut

Presedintele Basescu a declarat ca nu are nicio parere de rau ca pleaca de la Cotroceni, intrucat are sentimentul ca a facut tot ce a putut pentru ca Romania sa se modernizeze,chiar daca nu a fost un. continuă pe B1

Traian Basescu, despre mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca mandatul de sef de stat al lui Klaus Iohannis nu se poate intrerupe, odata ce acesta va fi depus juramantul, indiferent de decizia pe care iCCJ o va lua cu.

Basescu: N-am fost un presedinte genial. Oare puteam sa fac mai mult?

Presedintele Basescu a declarat ca nu are nicio parere de rau ca pleaca de la Cotroceni, intrucat are sentimentul ca a facut tot ce a putut pentru ca Romania sa se modernizeze,chiar daca nu a fost un presedinte genial, subliniind totodata.

Traian Basescu face bilantul mandatului de presedinte

Traian Basescu va face astazi bilantul mandatului de presedinte. Basescu a convocat o conferinta de presa la care sunt invitati jurnalisti din presa centrala, dar si din presa locala. Vor fi.

LIVE TEXT. Traian Basescu, la ultima conferinta de presa ca presedinte: Am satisfactia ca, dupa 10 ani de mandat, sa aud pesedistii batrani vorbind de stat de drept. Despre numirea Alinei Bica la DIICOT: exista o lunga lista de oameni cu care am dat-o in

Presedintele Traian Basescu si-a prezentat, sambata seara, principalele realizari din ultimul sau mandat in fruntea tarii.

VIDEO. Traian Basescu, la ultima conferinta de presa ca presedinte: Am satisfactia ca, dupa 10 ani de mandat, sa aud pesedistii batrani vorbind de stat de drept. Despre numirea Alinei Bica la DIICOT: exista o lunga lista de oameni cu care am dat-o in bara

Presedintele Traian Basescu si-a prezentat, sambata seara, principalele realizari din ultimul sau mandat in fruntea tarii.

VIDEO. Traian Basescu, la ultima conferinta de presa ca presedinte: Am satisfactia ca, dupa 10 ani de mandat, sa aud pesedistii batrani vorbind de stat de drept. Despre numirea Alinei Bica la DIICOT: Exista o lunga lista de oameni cu care am dat-o in bara

Presedintele Traian Basescu si-a prezentat, sambata seara, principalele realizari din ultimul sau mandat in fruntea tarii.

Maramureseanul Liviu Marian Pop, umilit de Traian Basescu la ceremonia de investire

Liviu Marian Pop a fost umilit de catre presedintele Traian Basescu la ceremonia de investire. Basescu a refuzat sa dea mana cu Liviu Pop.

Antena 3 a incercat sa-l acrediteze pe Mircea Badea la ultima conferinta de presa a lui Traian Basescu / RTV l-a intrebat pe presedinte de ce nu a vorbit despre popor, Antena i-a cerut sa explice de ce familia sa are probleme cu justitia

Antena 3 a incercat sa il acrediteze pe Mircea Badea la ultima conferinta de presa sustinuta sambata de presedintele Traian Basescu, care isi incheie mandatul duminica, dar acesta nu a fost prezent in cele din urma la Palatul Cotroceni, deoarece Administratia Prezidentiala ar fi refuzat acreditarea. La aceasta conferinta, ziaristii Antenei 3 si Romania TV s-au aratat interesati de ce presedintele nu a vorbit nimic despre popor, cum comenteaza faptul ca toata familia sa are probleme cu justitia sau daca stia de mormanul de bani pe care l-ar fi primit fratele sau de la Bercea Mondial.

TIMELINE 10 ANI cu Traian Basescu - cele mai importante momente din mandatele sale de presedinte

Traian Basescu isi incheie duminica mandatul de presedinte al Romaniei, dupa 10 ani de cand a venit la Palatul Cotroceni. Presedintele ales Klaus Iohannis depune duminica Juramantul de investitura in fata plenului reunit al Parlamentului, urmand ca in aceeasi zi sa primeasca mandatul prezidential de la Traian Basescu, la Cotroceni. HotNews. ro va prezinta succint cele mai importante momente din mandatele lui Traian Basescu in fruntea tarii.

VIDEO Traian Basescu, ultima conferinta de presa ca sef al statului:Nu exista riscul unei invazii proiectate la Moscova,Romania e o tara sigura / Ii predau lui Klaus Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile pentru a adera la zona euro

Traian Basescu a sustinut sambata seara ultima sa conferinta de presa in calitate de presedinte, intr-un discurs maraton si o sesiune de intrebari si raspunsuri de doua ore, in care a subliniat principalele realizari ale mandatului sau: securitatea Romaniei, integrarea in Uniunea Europeana si statul de drept, cu un accent deosebit pe functionarea Justitiei. In aceasta conferinta, care a inceput la cateva minute dupa ora 18:00, Traian Basescu a recunoscut si cateva greseli: impunerea votului uninominal, esecul revizuirii Constitutiei sau numiri neinspirate in diverse functii de conducere, printre care si Alina Bica, fostul procuror sef al DNA. Seful statului a aratat ca odata cu preluarea presedintiei de la Ion Iliescu, el a pus virgula preluat ce era bun si imbunatatind ce a considerat ca trebuie imbunatatit, si si-a manifestat speranta ca presedintele ales Klaus Iohannis va urma aceeasi cale. Ii predau dl presedinte Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile de convergenta care sa ii permita intrarea in zona euro, a declarat presedintele.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )