Libnet.ro
UNICEF

15:15

Traian Basescu sterge pe jos cu partidul AUR. Cum reuseste sa ii minta pe romani: Au tricolorul in mana si poporul in gura

Playtech Playtech,
Traian Basescu sterge pe jos cu partidul AUR. Cum reuseste sa ii minta pe romani: Au tricolorul in mana si poporul in gura

Traian Basescu a vorbit in cursul serii de duminica despre partidul AUR si despre cum a luat aceasta formatiune politica nastere. Potrivit europarlamentarului PMP, AUR este o reactie la USR, iar cea mai buna varianta pentru a disparea este izolarea in Parlament. De asemenea, Traian Basescu critica aspru mediatizarea prin diferite mijloace a membrilor partidului. continuă pe Playtech

Traian Basescu, un nou atac violent la adresa lui Vlad Voiculescu. Fostul presedinte nu l-a iertat

Fostul Presedinte Traian Basescu a devenit, in ultima vreme, o voce puternica impotriva USR si AUR. Nu de mult critica liderii aliantei AUR. Acum a venit momentul si celor de la USR. Cel criticat, in special, a fost ministrul Vlad Voiculescu. Traian Basescu, critica dura la adresa lui Vlad Voiculescu Din ce in ce mai .

Traian Basescu, declaratie-soc: imi asum sustinerea lui George Simion!

Europarlamentarul PMP Traian Basescu sustine ca Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) este un partid de extrema dreapta, iar o izolare a acestei formatiuni ar putea fi chiar o idee buna.

Pensia pe care o ia sotia lui Traian Basescu. Nimeni nu isi imagina ca incaseaza atat

Ce pensie incaseaza lunar Maria Basescu, sotia fostului presedinte, Traian Basescu. Aceasta are o pensie extrem de mica in comparatie cu agoniseala lui Traian Basescu. Pensia pe care o ia sotia lui Traian Basescu insa Maria Basescu a preferat sa se dedice mai mult familiei ei, afirmand si ca regreta ca nu a mers la .

Traian Basescu, jigniri ca la usa cortului, in direct la TV: Voiculescu e un arogant care n-are nimic in cap

Fostul presedintre al Romaniei a ramas o prezenta politica indragita si admirata de multi cetateni. Traian Basescu este invitat deseori in emisiuni pentru a dezbate subiecte actuale din societatea romaneasca. Nu sunt putine datile, insa, cand acesta jigneste si critica diversi politicieni, ministrii sau colegi cu functii de conducere in stat. Recent, europarlamentarul PMP i-a .

Dosarul Transferurilor: Victor Ponta spune ca i-a cerut lui Traian Basescu sa-l gratieze pe Gica Popescu

Fostul premier Victor Ponta a declarat, sambata dimineata, la emisiunea Digisport Matinal, ca in 2014 i-a cerut presedintelui din acea vreme, Traian Basescu, sa-l gratieze pe Gheorghe Popescu, condamnat in Dosarul Transferurilor.

Traian Basescu cere UE sa declanseze o politica externa agresiva pentru a presa Rusia sa-si retraga trupele din toate enclavele aflate pe teritoriul statelor din Parteneriatul Estic

Europarlamentarul PMP Traian Basescu cere Comisiei Europene, respectiv sefului politicii externe a UE Josep Borrell si comisarului european pentru vecinatate si extindere Oliver Varhelyi, sa declanseze cu prioritate o politica externa agresiva, destinata a crea presiune asupra Moscovei, avand ca obiectiv retragerea trupelor Federatiei Ruse din toate enclavele aflate pe teritoriul statelor din Parteneriatul Estic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )