Libnet.ro
UNICEF

16:00

Traian Basescu: Noua Constitutie ar trebui sa fie la fel de bine gandita ca cea din 1923

B1 B1,
Traian Basescu: Noua Constitutie ar trebui sa fie la fel de bine gandita ca cea din 1923

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri seara, la Constanta, dupa ce a vizitat expozitia dedicata Regelui Ferdinand I, ca noua Constitutie trebuie sa fie la fel de bine gandita ca cea din. continuă pe B1

Basescu: Noua Constitutie trebuie sa fie la fel de bine gandita ca cea din 1923

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, la Constanta, ca noua Constitutie trebuie sa fie la fel de bine gandita ca cea din 1923, sustinand ca aceea a fost una dintre cele mai moderne constitutii din lume, conform surselor de presa.

Basescu, despre noua Constitutie: Sa fie la fel de bine gandita ca cea din 1923

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri seara, la Constanta, dupa ce a vizitat expozitia dedicata Regelui Ferdinand I, ca noua Constitutie trebuie sa fie la fel de bine gandita ca cea din 1923, sustinand ca aceea a fost una dintre cele mai moderne Constitutii din lume.

Dan Voiculescu il someaza pe Traian Basescu sa nu mai sfideze un popor care il detesta si aminteste, discret, de sansa unei noi suspendari

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, sustine ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa se bucure de sansa nemeritata pe care a primit-o de a-si termina discret, invins, izolat mandatul pe care romanii i l-au retras in cele mai legale conditii si sa nu mai sfideze poporul care il detesta si azi la fel de mult.

Consilierii presedintelui Traian Basescu au probleme cu Fisc-ul. Ei risca sa fie executati silit

Consilierii presedintelui Traian Basescu risca sa fie executati silit de Fisc, dupa ce firmele la care sunt asociati nu si-au platit datoriile la stat, dezvaluie ziaristii de la www. ziarulring. ro. in capul.

Traian Basescu a facut o baie de multime in statiunea Mamaia

Presedintele Traian Basescu facut o baie de multime, vineri seara, in statiunea Mamaia, el fotografiindu-se si vorbind cu turistii, relateaza Mediafax.

Presedintele Traian Basescu, in vizita in dana militara a Portului Constanta

Traian Basescu viziteaza vineri, 9 august, fregata Regele Ferdinand din dana militara a Portului Constanta. Aici este deschisa o expozitie organizata de Muzeul National Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu, in vizita in dana militara a Portului Constanta. Seful statului participa la vernisajul unei expozitii dedicate monarhiei

Traian Basescu viziteaza vineri, 9 august, fregata Regele Ferdinand din dana militara a Portului Constanta. Aici este deschisa o expozitie organizata de Muzeul National Cotroceni.

UPDATE Traian Basescu: Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Traian Basescu a afirmat vineri ca Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc, precizand ca este vorba de o opinie persoana si rugandu-i pe istorici sa nu se supere pe el.

VIDEO Traian Basescu: Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc

Traian Basescu a afirmat vineri ca Ferdinand I a fost seful de stat care a facut cele mai mari servicii neamului romanesc, precizand ca este vorba de o opinie personala si rugandu-i pe istorici sa nu se supere pe el.

Liderul PSD Cluj: Traian Basescu nu este in masura sa critice USL pentru situatia autostrazilor

Liderul organizatiei PSD Cluj, Remus Lapusan, afirma ca presedintele Traian Basescu nu este in masura sa critice USL pentru situatia autostrazilor din tara noastra, avand in vedere ca, in perioada cand era ministru al Transporturilor, a blocat constructia lor pe motiv ca Romania nu are nevoie de asa ceva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )