Libnet.ro
UNICEF

11:15

Traian Basescu: PNL-ul este un partid molusca. isi agita coloana vertebrala in functie de vantul care bate de la Cotroceni sau de oriunde

B1 B1,
Traian Basescu: PNL-ul este un partid molusca. isi agita coloana vertebrala in functie de vantul care bate de la Cotroceni sau de oriunde

Fostul presedinte, Traian Basescu, a adus critici PNL-ului in cadrul unui discurs de la Alba Iulia, spunand ca este un partid mult mai flexibil si fara coloana vertebrala, spre deosebire de PDL-ul pe care l-a. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Tiberiu Nitu a luat in serios plangerea penala fantasmagorica a lui Vadim impotriva lui Traian Basescu. E drogat sau e ticalos?

Dupa ce Parchetul General a inchis in 2015 dosarul fostului presedinte Traian Basescu in care este acuzat ca impreuna cu Vasile Blaga si-ar fi insusit o parte din banii stransi pentru eliberarea.

Traian Basescu: Iohannis a procedat corect trimitand Codul Fiscal inapoi. PNL, un partid molusca

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, a procedat corect cerand Parlamentului reexaminarea Codului Fiscal, intrucat reducerea de TVA trebuie sa fie ponderata, el acuzand inconsecventa liberalilor pe.

ANALIZA Ce sanse are Traian Basescu sa resusciteze PMP. Ce spun specialistii

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, in cursul unei intalniri a Partidului Miscarea Populara, ca din toamna s-ar putea inscrie in formatiunea pe care a pastorit-o de la infiintare. Anuntul a fost cu atat mai surprinzator cu cat, pana de curand, Basescu refuza varianta unei implicari formale in partid.

Oamenii lui Traian Basescu se incaiera si se contesta reciproc

Oamenii lui Traian Basescu se incaiera si se contesta reciproc. Lui Gelu Visan, un foarte apropiat colaborator al Elenei Udrea, i s-a cerut demisia din partid. Nu sunt singurele atacuri.

Elena Udrea, despre anuntul fostului presedinte privind inscrierea in PMP: Ma asteptam. E nevoie de Traian Basescu in politica

Elena Udrea a declarat ca se astepta la anuntul lui Traian Basescu privind inscriera in PMP, deparece sustine aceasta, este nevoie de un om ca el in politica. Nu stiam dinainte. Cred ca este nevoie de.

Elena Udrea, despre anuntul fostului presedinte privind inscrierea in PMP: Ma asteptam. E nevoie de Traian Basescu in politica (VIDEO)

Elena Udrea a declarat ca se astepta la anuntul lui Traian Basescu privind inscriera in PMP, deparece sustine aceasta, este nevoie de un om ca el in politica. Nu stiam dinainte. Cred ca este nevoie de.

Traian Basescu face apologia unirii cu Republica Moldova

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, la o intrunire a Partidului Miscarea Populara, ca sansa Republicii Moldova de a ajunge in Uniunea Europeana este unirea cu Romania,.

Traian Basescu: Avem prea multi judecatori timorati de campaniile de presa. Trebuie sa militam pentru intarirea autoritatii si autonomiei judecatorilor

In momentul de fata sunt prea multi judecatori timorati, care trebuie insa incurajati, este de parere Traian Basescu. Totodata, unele rechizitorii ale procurorilor, sustine acesta, seamana mai mult a.

Traian Basescu: Medicii ar trebui sa fie angajati ai spitalelor, nu ai statului

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, la o intrunire a Partidului Miscarea Populara PMP), ca o noua lege a sanatatii este mai mult decat necesara, sustinand ca medicii ar.

Anuntul de ultima ora al lui Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca, probabil, din toamna se va inscrie in Partidul Miscarea Populara, noteaza Agerpres. Basescu a participat la Conferinta Regionala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )