Libnet.ro
UNICEF

09:30

Traian Basescu: Presedintele Iohannis are dreptul sa initieze referendum pe teme de interes national, nu stiu daca gratierea a 3000 de oameni e de interes national

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Presedintele Iohannis are dreptul sa initieze referendum pe teme de interes national, nu stiu daca gratierea a 3000 de oameni e de interes national

Liderul PMP, Traian Basescu, a declarat luni ca presedintele Klaus Iohannis are dreptul constitutional de a declansa un referendum, dar ca ramane de vazut daca CCR va considera ca gratierea pentru 2. 000 de oameni este o problema de interes national. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea sustine ca stia de o saptamana ca presedintele Iohannis va initia un referendum pe tema gratierii si amnistiei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca stia de circa o saptamana despre intentia presedintelui Klaus Iohannis de a lansa ideea unui referendum pe tema gratierii si amnistiei.

Traian Basescu a identificat o problema in incercarea lui Iohannis de a organiza referendum pe tema amnistiei si gratierii (VIDEO)

Traian Basescu a comentat, pentru B1 TV, decizia lui Klaus Iohannis de a incepe demersurile pentru un referendum pe tema gratierii si amnistiei. Liderul PMP a sustinut ca presedintele actioneaza in ba.

Traian Basescu:Dragnea, vorbesti cu tupeu despre lovitura de stat data de Iohannis. Ai uitat reteta loviturii de stat din 2012 ?

Presedintele PMP Traian Basescu a comentat, ironic, declaratiile lui Liviu Dragnea, potrivit carora presedintele Klaus Iohannis a incercat sa dea o lovitura de stat prin participarea la protestele fata de legea gratierii. Basescu ii reaminteste lui Dragnea de lovitura de stat din vara anului 2012.

Traian Basescu atrage atentia ca politicienii romani duc o lupta pentru putere, in timp ce statele membre UE au alte prioritati privind Brexit-ul si instalarea administratiei Trump: Este tipul de batalie care poate ruina statul

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a afirmat, pe pagina sa de Facebook, ca toata energia politicienilor romani este concentrata intr-o batalie pentru putere, in timp ce statele membre UE au ca prioritate a momentului repozitionarea in interiorul blocului comunitar ca urmare a Brexit-ului.

Parerea lui Traian Basescu despre legea gratierii: Este o lupta de putere intre magistrati si politicieni

Fostul presedinte Traian Basescu, senator si lider PMP, este de parere ca in spatele legii gratierii si a amnistiei partiale se afla, de fapt, o lupta inter politicieni si magistrati pentru putere.

Traian Basescu sustine ca magistratii si politicienii duc o lupta crancena: Miza este puterea; singura solutie un dialog cinstit

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat un comentariu pe contul sau de Facebook in care afirma ca magistratii si politicienii duc o lupta crancena, iar semnele aceste lupte sunt modificale codurilor penale si legea princind gratierea.

Cartarescu: L-am subestimat pe presedintele Iohannis, este un om de stat care cunoaste interesele Romaniei. Trebuie sprijinit acum/ Romanii nu au votat guvernul asta de semi-oligofreni

Scriitorul Mircea Cartarescu a scris pe Facebook, luni, ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sprijinit ca garant al unei justitii libere, intrucat nu exista un alt pol politic in stare sa se opuna hotilor. El afirma ca romanii n-a ales guvernul asta de semi-oligofreni si semi-analfabeti, ci pentru o viata mai buna.

MIRCEA BADEA: Presedintele IOHANNIS si zeci de mii de oameni incearca sa dea LOVITURA DE STAT

Presedintele Klaus Iohannis s-a alaturat duminica seara celor cateva zeci de mii de manifestanti care protestau in Piata Universitatii impotriva proiectelor de ordonanta de urgenta pentru.

MIRCEA BADEA: Presedintele IOHANNIS si zeci de mii de oameni incearca sa dea o LOVITURA DE STAT

Presedintele Klaus Iohannis s-a alaturat duminica seara celor cateva zeci de mii de manifestanti care protestau in Piata Universitatii impotriva proiectelor de ordonanta de urgenta pentru.

Probleme pentru Presedintele Iohannis! Asociatiile de revolutionari din L.O.R.D.89 cer suspendarea lui

In urma declaratiilor Europarlamentarului PSD Victor Bostinaru de duminica seara, facute la un post de televizune despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis ca urmare a faptului ca s-a alaturat protestat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )