Libnet.ro
UNICEF

19:31

Traian Basescu prevede un dezastru la BNR

Antena3 Antena3,
Traian Basescu prevede un dezastru la BNR

Traian Basescu spune ca ar fi un dezastru ca la Banca Nationala sa existe o conducere politica. Ar fi dezastru sa numim o conducere politica la Banca Nationala si sper ca politicienii sa. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Bogdan Olteanu, un trofeu major retinut de DNA. Fara spectacolul iesirii incatusat si transmis in direct de toate televiziunile de stiri. De aceea actiunea DNA, cel putin pentru mine, este credibila

Fostul presedinte Traian Basescu a avut vineri o reactie pe Facebook, in urma retinerii viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu pentru trafic de influenta, in dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu. Preciz.

Ion Cristoiu: CSM ar trebui sa sesesizeze fata de Adina Petrescu si de sefa ei, Camelia Sutiman pentru abuzurile comise in dosarul lui Traian Basescu

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica depe blogul personal despre abuzurile comise de procurori in cazul lui Traian Basescu. A fost facuta publica Ordonanta de infirmare.

Traian Basescu, despre dosarul lui Bogdan Olteanu: Am avut cunostinta despre banii care se scoteau din Bulgaria. Banii s-au scos din Bulgaria, in trei transe de cate 300.000 de euro

Traian Basescu a facut dezvaluiri in cadrul unei emisiuni TV despre cazul penal al lui Bogdan Olteanu. Fostul presedinte a lasat de inteles ca stia de ilegalitatile comise de fostul presedinte al.

Traian Basescu, atac la adresa lui Tariceanu: Este stilul omului las si fara fatezie

Traian Basescu nu a fost impresionat de faptul ca presedintele Senatului a invocat spusele sale pentru a cere demiterea sefei DNA si a generalului SRI Florian Coldea. Mai mult, fostul sef al statului a precizat.

Traian Basescu, atac la adresa lui Tariceanu: Este stilul omului las si fara fantezie

Traian Basescu nu a fost impresionat de faptul ca presedintele Senatului a invocat spusele sale pentru a cere demiterea sefei DNA si a generalului SRI Florian Coldea. Mai mult, fostul sef al statului a precizat.

Patru ani de la referendumul de demitere a lui Traian Basescu. Ce s-a ales de pucistii din 2012

La patru ani de la Referendumul de demitere a lui Traian Basescu, Victor Ponta si Crin Antonescu, principalii artizani ai puciului din 2012, nu mai reprezinta nimic in politica mare, Liviu Dragnea este condamnat definitiv chiar in dosarul Referendumului, iar Dan Voiculescu se afla la inchisoare.

Traian Basescu il apara pe Tariceanu: Nu cred ca a primit un milion de euro pentru o numire

Presedintele PMP, Traian Basescu a declarat joi seara, intr-o emisiune televizata, ca nu da crezare informatiilor, aparute pe surse, potrivit carora Calin Popescu Tariceanu ar fi primit un milion de.

Traian Basescu vs. Gabriela Firea: Aoleu, decat sa ma critice, mai bine il dau in instanta! (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit in exclusivitate la B1 TV despre faptul ca a scapat de trimiterea in judecata in dosarul in care este cercetat pentru amenintarea Gabrielei Firea.

Traian Basescu, dupa ce s-a vehiculat ca Tariceanu a primit un milion de euro de la Vintu: Sa fi fost o sponsorizare la partid (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit in exclusivitate la B1 TV despre zvonurile aparute, joi, in presa din tara conform carora Calin Popescu Tariceanu ar fi implicat in cel mai nou dosar al.

Radu Tudor, pe blog: Cine l-a salvat pe Traian Basescu si ce motiv a avut sa o faca

Radu Tudor a scris pe blogul personal, dupa ce Parchetul General a infirmat solutia de trimitere in judecata a fostului presedinte Traian Basescu, ca decizia vine dupa ce fostul presedinte a iesit public.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2752 seconds )