Libnet.ro
UNICEF

17:00

Care este legatura dintre Traian Basescu si doctorul Yassin

Antena3 Antena3,
Care este legatura dintre Traian Basescu si doctorul Yassin

Doctorul Yassin era reprezentantul personal al lui Traian Basescu pe vremea cand acesta presedinte, altfel spus omul lui de incredere. Cel putin asa il numeau autoritatile irakiene, a dezvaluit fos. continuă pe Antena3

Care este legatura dintre consumul de CAFEA si CANCER. Cercetatorii au descoperit acum asta

Licoarea magica consumata de sute de milioane de oameni din intreaga lume are si alte beneficii, pe langa trezitul din starea de somnolenta. Un studiu nou publicat de World Cancer Research Fund a dovedit ca.

REVISTA BLOGURILOR. Care este diferenta dintre evaziune fiscala si coruptie

Bloggerii scriu, vineri, despre diferenta dintre evaziune fiscala si coruptie, despre valul de sinucideri din tara noastra, dar si despre necesitatea existentei unui blog personal pentru fiecare om de comunicare din companii.

Elena Udrea: Nu exista nicio legatura intre dosarul in care sunt arestata si Traian Basescu (FOTO)

Elena Udrea a transmis miercuri un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, precizand ca ca nu exista nicio legatura intre dosrul in care aceasta este arestata si fostul presedinte T.

Noi inregistrari care-l iNFUNDA pe Traian Basescu: 300.000 de euro de la Bercea au ajuns la fostul presedinte

Noi inregistrari in dosarul Bercea Mondial-Mircea Basescu au ajuns in mana procurorilor, a dezvaluit Pavel Abraham, avocatul clanului Bercea, sambata, la emisiunea QA, de la Antena 3. Jurnalista.

FOTO. Elena Udrea, pe Facebook: Nu exista nicio legatura intre dosarul meu si Presedintele Traian Basescu

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat, miercuri, la scurt timp dupa ce in presa au aparut informatii referitoare la faptul ca fostul presedinte Traian Basescu ar fi implicat in dosarul in care fostul ministru al Dezvoltarii este arestata preventiv.

Traian Basescu anunta ca va efectua o vizita in Moldova, la invitatia lui Nicolae Timofti: Nu are legatura cu Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat, pe pagina de Facebook, ca va efectua o vizita privata in Republica Moldova la invitatia presedintelui. Basescu a precizat ca va avea discutii cu Nicolae Timofti.

Ginerele lui Traian Basescu, pus sub control judiciar

UPDATE: Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Radu Pricop nu are voie sa iasa din tara si nici sa ia legatura cu ceilalti inculpati in dosar.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, audiat la DNA. Acesta este aparat de avocatul socrului sau

Avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, s-a prezentat, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de complicitate la santaj. Radu Pricop este insotit de un avocat care ii face apararea si socrului sau, Traian Basescu, in dosarul in care este acuzat de santaj.

Traian Basescu, criticat de sefa PNL Moldova: imi este scarba...

Traian Basescu a fost criticat de sefa PNL Moldova, care a spus despre el ca a creat un asemenea stat de drept incat a inflorit Mafia Retrocedarilor. Basescu vine la Chisinau sa explice despre .

Traian Basescu nu mai vrea cetatenia moldoveneasca: Atmosfera politica din Moldova nu este propice

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nu a solicitat cetatenie moldoveneasca pe durata vizitei de doua zile in care se afla in Republica Moldova. Basescu a declarat ca nu este oportun momentul in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )